Прфорієнтаційна робота: Спеціалізована школа № 196 Святошинського району м. Києва

19 квітня 2024 року
НУБіП України

Профорієнтаційна робота кафедри тракторів і автомобілів весь час перебуває в активній фазі.

Доцент кафедри Іван КОЛЄСНІК разом зі здобувачем 3 року навчання спеціальності 208 «Агроінженерії» Арсенієм МОТУЗЮКОМ провели профорієнтаційну зустріч зі школярами випускних класів в спеціалізованій школі № 196 Святошинського району м. Києва.

Під час зустрічі представник кафедри приділив особливу увагу самовизначенності майбутньої професії, умовам вступу до Національного університету біоресурсів і природокористування України та сучасним можливостям при навчанні на кафедрі тракторів і автомобілів та подальшому працевлаштуванні.

Також Арсеній МОТУЗЮК розповів про багатоманітність студентського життя на механіко-технологічному факультету та організацію навчання на кафедрі військової підготовки.

Майбутні абітурієнти отримали інформаційні буклети про спеціальність 274 «Автомобільний транспорт» та були запрошені до найближчого дня відкритих дверей кафедри тракторів і автомобілів, який відбудується 29 квітня та 1 травня 2024 року.

Дякуємо адміністрації спеціалізованої школа № 196 Святошинського району м. Києва за гостинність, а школярів із нетерпінням чекаємо у ролі наших абітурієнтів.

 

Асистент кафедри
тракторів і автомобілів
Юліана КОЛЄСНІК


 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook