Всеукраїнський конкурс студентських наукових робіт на кафедрі готельно-ресторанної справи та туризму
Всеукраїнський конкурс студентських наукових робіт на кафедрі готельно-ресторанної справи та туризму
19 квітня 2024 року
У рамках оголошеного Міністерством освіти і науки України Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт та відповідно до Наказу ректора №144 від 23.02.2024 р. «Про проведення І туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з галузей знань і спеціальностей у 2023/2024 навчальному році» на кафедрі готельно-ресторанної справи та туризму відбулося підведення підсумків І туру конкурсу наукових робіт студентів спеціальностей 241 «Готельно-ресторанна справа» та 242 «Туризм і рекреація».
До І туру було допущено наукові студентські роботи, підготовлені майбутніми бакалаврами та магістрами денної і заочної форм навчання, членами наукових гуртків «HoReCa & Tourism SPACE», «Агротурист», «Ресторатор», «Туризм & рекреація».
Учасники представили основні здобутки, які висвітлені у наукових роботах за відповідними напрямками: «Туризм і рекреація» та «Готельно-ресторанна справа».
Представлені на конкурс наукові роботи студентів були підготовлені на проблемні, сучасні, актуальні тематики, що мають доцільність і практичне застосування в туризмі та готельно-ресторанному бізнесі. У роботах здобувачів досліджено стан туристичної сфери і готельно-ресторанноного бізнесу в умовах війни, визначено напрями розвитку галузей, представлене власне бачення щодо регіонального розвитку туризму і рекреації, удосконалення напрямів діяльності туристичних підприємств, підвищення якості готельного обслуговування, диверсифікації виробництва ресторанної продукції та сервісу.
Комісія відмітила найкращі роботи:
- за напрямом «Туризм і рекреація»:
І місце – Гора Олександр – 88 балів;
ІІ місце – Антонюк Максим – 85 балів;
ІІІ місце – Оленченко Дар’я – 84 бали;
- за напрям «Готельно-ресторанна справа»:
І місце – Теплюк Каріна – 85 балів;
ІІ місце – Гладишев Олексій – 83 бали і Ульяницька Катерина – 83 бали;
ІІІ місце – Нечипоренко Дар’я – 80 балів, Шетиля Анна – 78 балів і Терниця Вероніка – 78 балів.
Дякуємо студентам за активну участь у конкурсі студентських наукових робіт!
Бажаємо подальших успіхів і перемог!
Лариса ГОПКАЛО,
доцент кафедри готельно-ресторанної справи та туризму