[Дарина Соловей]: «Нутриціологія здорового харчування – мій беззаперечний фаворит»
Все-таки інтернет та соцмережі — велика річ. Саме завдяки їм я дізналася багато чого нового про їжу, яку ми споживаємо, i зрозуміла, що це те, чому б я хотіла присвятити своє майбутнє. Це і спонукало стати студенткою Національного університету біоресурсів i природокористування за спеціальністю «Громадське здоров’я» (освітня програма «Нутриціологія здорового харчування»). Обрала університет (думаю, що вже цілком обґрунтовано можу назвати його своїм!), тому що вірю: саме тут зможу розкрити свій потенціал.
Це не випадковість, а результат роздумів та щирого бажання реалізуватись у важливій i красивій справі — харчових технологіях. Вибір університету є абсолютно усвідомленим: НУБіП має репутацію сучасного, прогресивного закладу. Особливо ціную його корпоративну культуру — орієнтацію на служіння людині, розвиток особистості, відповідальність i відкритість. Ці цінності повністю збігаються і з моїми власними переконаннями.
Мені завжди подобалося готувати, випробовувати нові рецепти та створювати нові смачні і збалансовані страви. Звісно, було нелегко одразу розібратися у всіх мікроелементах, які надходять до людини з їжею, та в тому, скільки ïx потрібно для повноцінного харчування. Проте я змогла — і чи не вперше відчула, що можна досягти будь-якої мети, коли йти до неї впевнено.
А мета в мене є: я завжди мріяла відкрити ресторан здорового харчування у своєму рідному місті Вараш. І, можливо, завдяки НУБіП ця мрія здійсниться.
Нутриціологія здорового харчування — мій беззаперечний фаворит, i саме тому хочу дізнатися про це якомога більше та зробити основою свого професійного майбутнього. Ця спеціальність — це шлях до глибшого розуміння своїх потреб та потреб інших людей.
Розмовляла Олена ШУЛЬГА