СТУДЕНТИ СПЕЦІАЛЬНОСТІ 076 «ПІДПРИЄМНИЦТВО ТА ТОРГІВЛЯ» ВЗЯЛИ УЧАСТЬ У РОБОТІ ВСЕУКРАЇНСЬКОЇ НАУКОВО-ПРАКТИЧНОЇ КОНФЕРЕНЦІЇ МОЛОДИХ ВЧЕНИХ «ЕКОНОМІЧНІ ДНІ – 2024»

11 квітня 2024 року

     Набуття студентською молоддю теоретичних знань і практичних навичок, розвиток аналітичних здібностей тісно пов’язані з активною формою спілкування та обговоренням результатів власних наукових досліджень під час семінарів, конференцій, круглих столів тощо.
        10 квітня 2024 року студенти спеціальності 076 «Підприємництво та торгівля» долучились до участі у Всеукраїнській науково-практичній конференції молодих вчених «ЕКОНОМІЧНІ ДНІ – 2024», яка відбулась на економічному факультеті НУБІП України.

      Захід був присвячений обговоренню актуальних проблем національної економіки, зокрема розвитку аграрного сектору як важливої детермінанти формування продовольчої безпеки країни, особливостям використання товарних деривативів в умовах війни та збройних конфліктів, перспективам виробництва продукції нішевих сільськогосподарських культур як напряму диверсифікації агробізнесу тощо.

      Кожна тема, заявлена у доповіді, супроводжувалась жвавою дискусією та обговоренням, доповідачі продемонстрували при цьому високий ступінь володіння арсеналом сучасних методів наукових досліджень.
     Участь у таких наукових заходах має надзвичайно важливе значення, оскільки забезпечує не тільки висвітлення результатів наукової роботи у лаконічній тезовій формі а й сприяє реалізації набутих здібностей, стимулює прагнення до оволодіння новими знаннями.

О. Томашевська,
Л. Березовська,
наставники 7-ї та -8-ї академічних груп 3-го курсу спеціальності «Підприємництво та торгівля»
 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook