Даруємо краплинку життя: День Донора в НУБіП України

10 квітня 2024 року
  10 квітня в Національному університеті біоресурсів і природокористування України відбувся традиційний День Донора – подія, що гуртує студентів, викладачів та співробітників університету та є важливим кроком на шляху підтримки військових Сил оборони України.
  Це традиційний щосеместровий захід, організований ННЦ виховної роботи і соціального розвитку спільно з Київським міським центром крові, метою якого є підтримка потреб військових, які ризикують своїм життям, захищаючи нашу країну.
  55 осіб стали донорами, що є вражаючим виявленням відданості та готовності допомогти. Студенти, викладачі та персонал університету долучили свою краплю крові для важливої справи – забезпечення необхідними ресурсами для лікування поранених військових. Отримана кров та її компоненти стануть невід’ємною частиною запасів Київського міського центру крові, призначених для військових Сил оборони України.
  Коментуючи організацію Дня Донора, лікарі підкреслили високий рівень мотивації донорів університету. Було використано усі контейнери для крові.
 
 
  Дякуємо адміністрації студентського містечка, на базі якого було проведено День Донора, Первинній профспілковій організації студентів та аспірантів, заступникам директорів ННІ та деканів факультетів з виховної роботи, органам студентського самоврядування за організацію.
 День Донора в НУБіП став не лише подією, яка об’єднала студентів, викладачів та співробітників університету навколо важливої справи, але й підкреслив важливість допомоги та взаємопідтримки в умовах викликів, з якими стикається Україна, що вселяє надію у зміцнення університетської родини, готової допомагати тим, хто цього потребує.
 
 
Сергій Михнюк,
директор ННЦ виховної роботи і соціального розвитку 
Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook