Відкриті двері до кар'єри: зустріч студентів з роботодавцями!
Можливість зустрічі з потенційними роботодавцями надає студентам шанс оцінити перспективи своєї майбутньої кар'єри та стимулює їх активно вивчати професійні знання, навички та уміння. Це допомагає їм стати більш конкурентоспроможними на ринку праці та реалізувати свій професійний потенціал. З іншого боку, для роботодавців це зустріч відкриває можливість знайти та оцінити кваліфікованих працівників, які відповідають їхнім потребам та очікуванням.
3 квітня 2024 р. відбулася зустріч з представниками компанії SPRAGA - перший і найбільший в Україні виробник комбучі (ферментованих напоїв-пробіотиків) з сучасним виробництвом.
Цього разу до нас завітали: HR компанії - Алєйнікова Таїс та провідний технолог - Ковбич Владислав.
Зустріч розпочала з вітального слова декана факультету Лариси Баль-Прилипко.
Spraga – сучасне виробництво.
- Сучасне індивідуальне обладнання, своя система очистки та підготовки води, внутрішня лабораторія для контролю якості продукції на всіх етапах виробництва, лінії розливу та пакування різного формату і тари.
- Усе обладнання ретельно очищається за допомогою CIP-мийки із застосуванням сертифікованих органічних миючих та дезінфікуючих засобів.
- Впроваджено HACCP та ISO 22000:2018
- Технологічні операції з сировиною проводяться безконтактно в закритій стерильній тарі.
- Кожна пляшка проходить безконтактне полоскання та дезинфекцію, щоб ви могли насолоджуватися смачним і безпечним продуктом.
- Ми вимагаємо від нашої команди відповідального ставлення до процесу контролю готового продукту на всіх етапах виробництва.
Представники компанії навели аргументи, чому саме до них студенти повинні йти на роботу. Одним з яких є розташування виробництва в 30 хвилин ходьби від студмістечка університету.
Також була представлена структура виробництва, де студенти могли на власні очі побачити яку роль вони будуть відігравати в разі прийому на роботу в залежності від посади.
Заключним акордом заходу стала дегустація смачної та природної комбучі, виготовленої безпосередньо компанією Spraga. Студенти мали змогу насолодитися цим освіжаючим напоєм і переконатися в його вишуканому смаку та властивостях.
Савчук Дмитро Сергійович
завідувач лабораторії кафедри
громадського здоров’я та нутриціології