Сканія Україна - перша робоча зустріч зі стейкхолдером!

26 березня 2024, 9:15
м. Київ НУБіП України

22 березня 2024 року на території головного офісу Товариства з обмеженою відповідальністю з іноземними інвестиціями «Сканія Україна», що розташоване в селі Калинівка Бучанського району Київської області, відбулась перша робоча зустріч. Модераторами заходу стали директор Київської філії ТОВ «Сканія Україна» Сергій НОВИКОВ  та професор кафедри технічного сервісу та інженерного менеджменту імені М. П. Момотенка Національного університету біоресурсів і природокористування України Геннадій ГОЛУБ.


В ході зустрічі генерального директора ТОВ "Сканія Україна" Хокана ЙЮДЕ та представників менеджменту було запрошено відвідати 31 травня 2024 року Голосієво і долучитись до дійства «День Університету», з нагоди 126 річниці від дня заснування НУБіП України.

В ході обговорення напрямків співпраці було досягнуто домовленостей про проведення на території ТОВ «Сканія України» для студентів механіко-технологічного факультету НУБіП України ознайомчого заходу про іноваційні виробничі та сервісні технології Сканії. Родзинкою для студентів стане «Тест-драйв Сканія» та, в подальшому, тест - з тими студентами, хто виявить бажання пройти виробничу практику в умовах сучасних виробничих циклів ТОВ «Сканія України».
Представники НУБіП України запропонували менеджменту ТОВ «Сканія України» стати стейкхолдером освітньо-професійної програми «Автомобільний транспорт» другого магістерського ступеня освіти механіко-технологічного факультету НУБіП України і напряму впливати на освітні компоненти підготовки здобувачів вищої освіти.

В перспективі співпраці - семестрові гостьові лекції та майстер-тести від співробітників ТОВ «Сканія України» в аудиторіях НУБіП України.


Т
ОВ «Сканія Україна» підтверджує статус активного і відкритого лідера співпраці із закладами вищої освіти України в царині автомобільного транспорту.


Іван РОГОВСЬКИЙ
 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook