Формування лідерських якостей у майбутніх менеджерів через проведення профорієнтаційної роботи з випускниками школи Київщини

21 березня 2024 року
  20 березня 2024 року студенти 6 групи 1 курсу факультету аграрного менеджменту під керівництвом завідувача кафедри маркетингу та міжнародної торгівлі Валерія Бондаренка та доцента кафедри менеджменту ім. проф. Й.С. Завадського Мар’яни Аксентюк здійснили виїзд в одну із шкіл Київщини для проведення профорієнтаційної роботи. 
  У межах вивчення дисципліни «Теорія лідерства» студентам першого курсу для розвитку їхніх soft skills була надана реальна можливість попрактикувати власний унікальний стиль спілкування і краще зрозуміти, як використовувати його для формування лідерських якостей. Студентам вдалося успішно розвинути навички лідерства в команді, які прискорюють як індивідуальний розвиток, так і результати співпраці. Організація заходу також була частково покладена на студентів, що сприяло формуванню в них організаційних здібностей та лідерських навичок загалом.
  
  Проведення заходу в такому форматі виявилося максимально цікавим для майбутніх абітурієнтів. До того ж за результатами зустрічі стало зрозумілим, що перед студентами постає нове креативне завдання – допомогти майбутнім абітурієнтам ознайомитися з існуючими методиками оцінки особистих якостей та оцінки власного потенціалу.
   
  Окрім забезпечення інформацією про потенційні шляхи професійного розвитку, важливою також є і допомога підліткам на етапі їхнього вибору майбутньої професії з урахуванням особистих якостей. Зокрема, це допомога в отриманні вичерпної інформації про спеціальність і з’ясуванні наявності необхідних для обраної професії здібностей і особистих якостей, у пошуку відповіді на запитання: «Чи зможу я добре працювати й отримувати задоволення від такої роботи?». Саме таким актуальним питанням планується присвятити наступну зустріч із випускниками школи. 
 
Мар’яна Аксентюк,
доцент кафедри менеджменту ім. проф. Й. С. Завадського 
 

  

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook