Майбутні ресторатори та туристи відвідали Кулінарний центр МХП

19 березня 2024 року

   У рамках проведення дисциплін «Технологія продукції ресторанного господарства», «Устаткування закладів готельно-рестранного бізнесу», «Організація ресторанного господарства» здобувачі ОС «Бакалавр» ОП «Готельно-ресторанний бізнес» та «Туризм» разом із викладачами відвідали Кулінарний центр МХП.

  МХП – міжнародна компанія у сфері харчових, агротехнологій та ритейлу зі штаб-квартирою в м. Києві та виробничими потужностями в Україні і на Балканах. Дочірні підприємства МХП працюють у Великій Британії, Саудівській Аравії, ОАЕ, країнах Балканського півострову та в країнах ЄС. На сучасному етапі МХП трансформує свій бізнес і перетворюється із сировинної компанії на кулінарну. Його сфера діяльності включає пошук нових продуктів, сервісів та бізнес-моделей, що покликані задовольняти потреби сучасного українця, а отже максимально наблизитися до споживачів.
  Місією кулінарного центру є полегшення кулінарних процесів для українців шляхом впровадження ідеї READY TO COOK (RTC) та READY TO EAT (RTE) продуктів харчування.

  Центр об’єднує все необхідне, щоб надати найякіснішу експертну допомогу з кулінарних питань для кожного споживача. Тут можна перевірити свої концепти – від генерації ідей до виробництва страв, індустріалізації кулінарних рішень або проведення освітніх заходів для персоналу.
  Здобувачі мали можливість відвідати кулінарну школу, де майбутні шефи здобувають практичні навички, ознайомитись із устаткуванням демонстраційних кухонь, індустріальної кухні, кухні-студії, в межах яких для майбутніх кулінарів проводять теоретичний екскурс щодо техніки приготування смачних страв.

  Була представлена унікальна для України лабораторія сенсорного аналізу де дуже прискіпливо досліджуються продукти з точки зору органолептичних властивостей. Лабораторія обладнана індивідуальними місцями для дегустаторів, а сучасне програмне забезпечення разом із ретельно підібраною аудиторією забезпечують отримання максимально точних результатів.

  Студенти відвідали технологічний цех, де їх ознайомили з технологіями приготування та фасування страв і напівфабрикатів, а також з принципами роботи сучасного обладнання.

  І найголовніше – усім майбутнім фахівцям готельно-ресторанного та туристичного бізнесу було запропоновано пройти виробничу практику у Кулінарному центрі.


     Дякуємо нашим стейкголдерам, Кулінарному центру МХП, за унікальну можливість для здобувачів – поглибити знання про сучасну кулінарію, налагодити контакти та знайти своє місце в індустрії гостинності майбутнього.

 

Терниця Вероніка,
здобувач вищої освіти спеціальності
«Готельно-ресторанна справа» 2 курсу 2 групи

 

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook