Студмістечко: проректорка Оксана Тонха відвідала гуртожиток № 10

19 березня 2024 року
  З початком нового тижня, в кампусі продовжується огляд гуртожитків. Оксана Тонха, проректорка з науково-педагогічної роботи спільно із Сергієм Стецюком, директором студентського містечка, Сергієм Михнюком, директором ННЦ виховної роботи та соціального розвитку, очільниками економічного факультету, факультету інформаційних технологій та ННІ неперервної освіти і туризму завітали в гуртожиток №10, щоб заглянути у побут мешканців, скоординувати поточні господарські механізми та провести відверту розмову.

  Оксана Леонідівна, чітко окреслила мету проведення даного заходу, а саме забезпечення гідних, а головне безпечних умов для мешканців, адже це є першочерговим завданням ректорату. Перш за все звертали увагу на загальний стан житлових кімнат, особливо тих, які виділені для поселення першокурсників, санітарно-гігієнічні умови проживання здобувачів, належне забезпечення місць загального користування, душових кімнат, а також гідний вигляд укриття і забезпечення його усім необхідним. Далі, учасники зустрічі зайшли в ізолятори гуртожитку, підмітивши, що в час, коли інфекційні захворювання набувають поширення ці місця мають бути у стані постійної готовності.
 
 
  Заключним етапом зустрічі стало підведення коротких підсумків в читальному залі. Відмітимо, що студенти радо спілкувались з Оксаною Леонідівною, і, до слова, формат комунікації, «не за дверима великих кабінетів», більше до душі студентам, адже розмова тоді будується відверто і невимушено.
 
  На завершення, Сергій Стецюк, директор студентського містечка, закликав студентів дотримуватися Правил внутрішнього розпорядку, берегти майно університету та цінувати працю співробітників гуртожитку.
 
  Робота триває.
 
 
Марта Колич, Мирослава Терлецька,

фахівчині студентського містечка 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook