Ректор Станіслав Ніколаєнко зустрівся із завідувачами кафедрами

14 березня 2024 року
  14 березня 2024 року ректор Національного університету біоресурсів і природокористування України Станіслав Ніколаєнко зустрівся із завідувачами кафедр. Метою зібрання було «звірити годинники» з очільниками кафедр, як керівниками, які найбільш наближені до науково-педагогічних працівників, та вірно зорієнтуватися в ситуації.

 

 

 

 

  Станіслав Ніколаєнко прокоментував перебіг виборів ректора, нагадав, що голосування відбудеться 28 травня 2024 року у суворій відповідності із законом. Ректор також прокоментував ситуацію зі вступною кампанією, необхідністю посилення профорієнтації, проведення днів відкритих дверей. Ще одним нагальним питанням є проведення конкурсу на заміщення вакантних посад науково-педагогічних працівників. Наприкінці навчального року у 635 викладачів завершується термін дії контракту. Серед них 28 завідувачів кафедрами, 64 професори, доценти, асистенти, старші викладачі. До 22 березня декани та директор подадуть пропозиції, які будуть проаналізовані. 01 квітня їх розгляне кадрова комісія університету, а 02 квітня буде оголошений конкурс. Відповідно до 16 квітня триватиме прийом документів, 19-24 квітня пройде голосування на факультетах та в ННІ.

 

 

 

 

  На засіданні проводилося анкетування щодо можливих претендентів на посаду ректора університету. До речі, таке ж опитування було проведене серед директорів ННІ та деканів факультетів, членів вченої ради університету, а тепер – і серед завідувачів кафедрами. За результатами проведених опитувань, з врахуванням думки колективу буде проведене розширене засідання вченої ради університету, де й визначимося з кандидатурою, яка буде запропонована до обрання трудовому колективу.

 

 

Денис Рудень
 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook