Вінок Шевченкові сплітаємо із віршів

13 березня 2024 року

Щороку у березні українці в усьому світі згадують і віддають шану своєму генію –  поету, письменнику, художнику Тарасу ШЕВЧЕНКУ. У цей непростий для України час його слова звучать з особливим щемом:

Свою Україну любіть.

Любіть її… во врем'я люте,

В остатню, тяжкую мінуту

За неї Господа моліть.

Студенти і викладачі Боярського фахового коледжу також вшанували пам'ять великого Кобзаря. Під час проведення тижня циклової комісії суспільних та гуманітарних дисциплін викладачі Олена МІКОСЯНЧИК, Тетяна ГАЦЬ, Вікторія ВІРКО, Світлана ОЛЕКСАНДРЕНКО разом зі студентами провели конкурс читців поезій Т. ШЕВЧЕНКА «Вінок Шевченкові сплітаємо із віршів».

Здобувачі освіти зачитали улюблені вірші письменника, поділилися своєю інтерпретацією та власним відчуттям творів Тараса ШЕВЧЕНКА. Читці вдало використовували різні інтонації, виразно передавали поетичний задум, даруючи слухачам можливість зануритися у світ великого поетичного дару.

Журі конкурсу, до складу якого входили директор Сергій Кропивко, заступник з виховної роботи Іванна ГЕТМАНЬЧИК, завідуюча методичним кабінетом Наталія ГАПОНЮК, методист Наталія СИДОРКО, голова цикової комісії гуманітарних та суспільних дисциплін Людмила РАДЧЕНКО, відзначили всіх учасників грамотами.

Цей конкурс не тільки відзначив різноманіття талановитих читців, але й підкреслив важливість вивчення та усвідомлення творчості Кобзаря в сучасному світлі. Він нагадав нам про безцінну спадщину великого поета, яка залишається актуальною та вдихає нове життя в культурний ландшафт сучасності.

 

Вікторія ВІРКО, Тетяна ГАЦЬ,

Олена МІКОСЯНЧИК, Світлана ОЛЕКСАНДРЕНКО,

викладачі гуманітарних дисциплін


Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook