Студмістечко: діалог із ректором Станіславом Ніколаєнком у гуртожитку № 4

8 березня 2024 року
  Станіслав Ніколаєнко, ректор університету завжди тримає руку на пульсі і докладає неабияких зусиль аби студенти – мешканці гуртожитків були задоволені соціально-побутовими умовами проживання та отримували належний рівень для розвитку особистості.

  07 березня відбувся колективний огляд гуртожитку № 4 на чолі із ректором університету. Спільно з Валерієм Іщенком, проректором з навчально-науково-виробничих питань і адміністративно-господарської діяльності, Тарасом Євсюковим, деканом факультету землевпорядкування, Оленою Улютіною, заступницею декана юридичного факультету, щоб на власні очі оцінити рівень проживання студентів у такий буремний час.

  Із дружнім візитом, ректор із присутніми відвідали кімнати, де живуть студенти, особисто поспілкувався із мешканцями, вислухав зауваження і пропозиції. Також оглянув стан кімнат, які виділені для студентів нового набору.
  Особливу увагу ректор акцентував на вигляді місць загального користування, кімнат для вмивання, душових кабін, а основне – належне забезпечення укриття, в якому триває капітальний ремонт. Як зазначає, Станіслав Миколайович, це є запорукою безпечного перебування у випадку надзвичайної ситуації.

  Після огляду гуртожитку, у читальному залі, ректор Станіслав Ніколаєнко спільно присутніми і мешканнями детально проаналізували стан справ у гуртожитку, окреслили завдання, які необхідно виконати до початку поселення студентів і глобальніші ті, які необхідно виконати протягом року. Студенти активно долучились до діалогу з ректором, ставили запитання, які їх хвилюють, багато вносили пропозицій щодо модернізації їхнього побуту.

  Розмова вийшла активна і змістовна. Мешканці висловили вдячність ректорату за можливість навчатися в аудиторіях у час війни, отримувати нові знання в лабораторіях, здобувати практичні навички на господарствах університету. Згадали імена відомих випускників відповідних факультетів. Нам є чим пишатись і на кого рівнятися. Наш університет входить у п’ятірку лідерів міжнародних і українських рейтингів у всебічних категоріях. Спільними силами з року в рік оновлюємо матеріально-технічну базу, нагромаджуємо ресурси для світлого розвитку нашої держави.

  Члени комісії зауважили гідний рівень підготовки та відповідальний підхід кожного, хто вклав свою лепту у належний стан гуртожитку.

Мирослава Терлецька, Марта Колич,
фахівчині студентського містечка

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook