Визначилися переможці І етапу Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни «Біологія тварин»

5 березня 2024 року
ФВМ НУБіП України

   Згідно наказу ректора НУБіП України від 05.12.2023 р. № 1265 «Про проведення I етапу Всеукраїнської студентської олімпіади в 2023-2024 н.р. у НУБіП України» та розпорядження декана факультету ветеринарної медицини від 16 січня 2024 р. № 13 «Про проведення I етапу Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни «Біологія» (секція «Біологія тварин») у 2024 н.р.» 27 лютого 2024 року на факультеті ветеринарної медицини було проведено І етап Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни «Біологія тварин».

   Участь в олімпіаді прийняли 56 здобувачів вищої освіти 2 курсу (термін навчання 5 та 6 років) ОС «Магістр» спеціальності 211 «Ветеринарна медицина».

 

   Організаційним комітетом було розроблено комплекти тестових завдань для учасників олімпіади з дисциплін: «Анатомії тварин», «Цитологія, гістологія, ембріологія», «Біохімія тварин з основами фізичної і колоїдної хімії», «Ветеринарної мікробіології», «Фізіологія тварин» та «Генетики».

 

 

   За результатами перевірки робіт членами журі було визначено переможців олімпіади: перше місце виборов студент 2 курсу (термін навчання 6 років) спеціальності 211 «Ветеринарна медицина» Тимофій Марфін (5 група), друге посіли студентки Анна Вінцик (6 група) та Вероніка Полозенко (2 група), а третєАріна Кучер (2 група), Софія Стегней та Поліна Богомолова (5 група).

 

  

 

   Щиро вітаємо наших переможців! Побажаємо їм подальших успіхів у навчанні і підкорення нових вершин у спеціальності «Ветеринарна медицина»

Заступник декана факультету ветеринарної медицини,
Юрій Жук

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook