Співробітники ННІ ЛіСПГ спільно з соціально відповідальними компаніями відзначили «Годину Землі»

6 квітня 2015, 12:00

Співробітники ННІ ЛіСПГ спільно з соціально відповідальними компаніями відзначили «Годину Землі». 28 березня в усьому світові за ініціативою WWF проводиться акція «Година Землі», зміст якої полягає у відключенні світла в будинках, офісах та приміщеннях на одну годину. Вона покликана привернути людей в усьому світі до проблем змін клімату.

Студенти, аспіранти та викладачі ННІ лісового і садово-паркового господарства спільно з представниками Лісової опікунської ради FSC та соціально відповідальних компаній «Сингента», «Елопак» та «Ернст енд Янг» вирішили приєднатися до відзначення «Години Землі».

На території Плесецького лісництва ВП НУБіП України «Боярська лісова дослідна станція» більш ніж 80 учасників акції здійснили висадку 8 тисяч сіянців сосни та дуба на площі один гектар.

Закладено фундамент лісу, який щорічно буде продукувати кисню не менше 1,5 тонн та фіксувати 0,5 тонн вуглецю. На думку учасників акції, створення нових лісів для забезпечення потреб майбутніх поколінь є прекрасною нагодою підтвердження екологічної свідомості та відповідальності.

П.Кравець, доцент кафедри лісового менеджменту

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook