Знайдено відповіді на запитання стосовно заповнення академічного рейтингу

3 квітня 2015 року

  

 За ініціативи директора ННЦ виховної роботи та соціального розвитку Черкашина Д.К. відбулися збори старост 1 курсів, скороченого терміну навчання та заступників деканів (директорів) з виховної роботи щодо необхідності і правильності формування академічного рейтингу студентів.

 

     З докладного виступу Дмитра Черкашина, присутні дізналися про:

  • порядок формування академічного рейтингу;
  • що собою являє електронна база академічного рейтингу;
  • про контролерів всіх рівнів;
  • максимальні та мінімальні бали за різні види діяльності, а також систему заохочення та стимулювання студентів, які отримали високі показники.

     Для кращого розуміння того, як визначаються та підраховуються бали та для наглядного прикладу, до електронної бази рейтингу було внесено реальні бали згідно показників діяльності старости 1 курсу агробіологічного факультету Гладкої Марини, що виявила бажання прийняти участь в експерименті. Майстер клас провів Дмитро Черкашин. В кінцевому підсумку було отримано гарний показник, який засвідчив активність та різнобічність студентки і всі присутні змогли переконатися, що електронна база справді діє і показує реальні результати, а також помітили, що користуватися нею достатньо просто.

     Окрім великої кількості запитань, які стосувалися теми зустрічі, присутніми також були озвучені питання щодо умов проживання в гуртожитках, процедури реєстрації місця проживання, постановки на військовий облік, роботи Інтернету в гуртожитках та інші питання життєдіяльності студентів. 
     Зустріч пройшла у формі жвавого діалогу між студентами та доповідачем завдяки якому кожний присутній отримав змістовну інформацію.

Микола Любінський 


Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook