Атестація аспірантів ОНП «Фінанси, банківська справа та страхування»

13 лютого 2024 року
    Відповідно до наказу ректора НУБіП України № 42 від 19 січні 2024 року та керуючись постановою Кабінету Міністрів України № 261 від 23.03.2016 р. «Про затвердження Порядку підготовки здобувачів вищої освіти ступеня доктора філософії та доктора наук у закладах вищої освіти (наукових установах)», Положенням про підготовку здобувачів вищої освіти ступеня доктора філософії у НУБіП України (зі змінами), Положенням про організацію освітнього процесу підготовки доктора філософії у НУБіП України 13 лютого 2024 року очно-дистанційному форматі відбулася атестація аспірантів ОНП «Фінанси, банківська справа та страхування».

    Здобувачі вищої освіти ступеня доктора філософії звітувались про виконання індивідуального плану освітньої та наукової роботи за відповідні роки навчання в аспірантурі.

    Гарант ОНП «Фінанси, банківська справа та страхування» Наталія Швець ознайомила здобувачів з останніми новинами стосовно термінів захисту здобувачів наукового ступеня доктора філософії та нагадала про початок другого семестру з 19 лютого 2024 року.

   За результатами звітів, вивчення та обговорення представлених здобувачами матеріалів, кафедра фінансів і кафедра банківської справи та страхування ухвалили відповідні рішення щодо стану виконання здобувачами індивідуальних планів та надали рекомендації щодо подальшого навчання в аспірантурі.

 


Юлія Негода,
професор кафедри фінансів

 
Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook