Студенти ОПП «Міжнародної економіки» пройшли курси Cоursera в рамках навчальної дисципліни «Вступ до фаху та соціальні комунікації»

13 жовтня 2023 року
НУБіП України
  Ідея про проходження курсів на платформі Coursera в рамках навчальної дисципліни «Вступ до фаху та соціальні комунікації» для студентів 1-го курсу ОПП «Міжнародна економіка» є корисною та перспективною.
  Coursera пропонує величезний асортимент курсів з різних галузей, включаючи економіку, фінанси, міжнародні відносини і це дозволяє студентам отримати доступ до різноманітних матеріалів та обрати ті, які відповідають їхнім інтересам та потребам.
  Викладачі навчальної дисципліни «Вступ до фаху та соціальні комунікації» завідувач кафедри глобальної економіки Вдовенко Н. М., доцент кафедри глобальної економіки Перегуда Ю. А. та асистент кафедри глобальної економіки Павленко М. М.) працювали з студентами в рамках проходження курсів Cоursera «Introduction to Cybersecurity for Business».
  Проходження курсів на Coursera дає студентам можливість навчатися у зручний для них час та з будь-якого місця і в рамках самостійної роботи при підготовки до занять, що особливо важливо для студентів.
Курси на Coursera розширюють знання, отримані в рамках офіційної навчальної програми. студентам додаткові перспективи та глибше розуміння конкретних тем.
  Курси на платформі Coursera часто містять актуальну інформацію та відображають сучасні тенденції в галузі міжнародної економіки, що може бути корисним для студентів. Міжнародна економіка має широкий міжнародний контекст, і проходження курсів на міжнародних платформах може допомогти студентам зрозуміти різноманітні перспективи та підходи до економічних питань.
  Інтеграція курсу в рамках дисципліни «Вступ до фаху та соціальні комунікації» забезпечує формування компетентностей і програмних результатів навчання здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 051 «Економіка» ОПП «Міжнародна економіка».


к.г.н., доцент кафедри глобальної економіки Юлія ПЕРЕГУДА,
асистент кафедри глобальної економіки Марина ПАВЛЕНКО



 

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook