Студенти факультету вже тиждень успішно навчаються в новому семестрі!

9 лютого 2020 року

  5 лютого студенти факультету захисту рослин, біотехнологій та екології розпочали весняний семестр. Для студентів 1, 2, 4 курсів та магістрів 1-го року навчання він проходить в очному форматі, а студенти 3 курсу вийшли на дистанційне навчання. Викладачі розпочали роботу згідно з графіком та розкладом, а студенти повернулися до лекційних та практичних занять!

  Для якісної роботи старости ведуть контроль проведення пар, дізнаються причини відсутності студентів, слідкують за кількістю хворих на ГРВІ в групах. При повітряних тривогах студенти та викладачі дотримуються механізму поведінки та проходять в укриття.

 

  Студенти 4-го курсу мають чимало роботи, адже крім навчання та сесії готуватимуться до передзахисту та захисту дипломних робіт. Після отримання диплому ОС «Бакалавр» на студентів чекає вступ до магістратури.

 

  Після тривалого відпочинку студенти мають велике бажання плідно навчатися, брати участь у студентських спортивних та культурно-масових заходах.

  Бажаємо студентам легкого навчання, творчого натхнення, позитивних емоцій, нових відкриттів та активного студентського життя!

Наталія Батрак 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook