Готовність до початку другого семестру, профорієнтаційна робота - ключові питання наради із деканами факультетів та завідувачами кафедр

24 січня 2024 року

1     16 січня 2024 року під головуванням заступниці директора з навчальної та навчально-методичної роботи Степанії БІЛИК відбулася нарада із деканами факультетів та завідувачами кафедр. 

На порядку денному наради було розглянуто ряд актуальних питань, а саме:

  • готовність факультетів до початку навчальних занять у ІІ семестрі 2023-2024 н.р.;
  • якість навчально-методичного забезпечення навчальних дисциплін, які викладаються у ІІ семестрі 2023-2024 н.р.;
  • профорієнтаційна робота;
  • проєкт порядку прийому на навчання до закладів вищої освіти у 2024 році.

    Зі вступним словом до присутніх звернулася заступниця директора з навчальної та навчально-методичної роботи Степанія БІЛИК. Доповідачка зосередила увагу на питаннях готовності факультетів до початку навчальних занять у ІІ семестрі 2023-2024 н.р., якості викладання та навчально-методичному забезпеченні навчальних дисциплін. Представники деканатів та навчального відділу мають перевірити готовність електронних навчальних курсів з навчальних дисциплін до початку ІІ семестру. Також Степанія БІЛИК наголосила на необхідності проведення моніторингу та контролю деканатами оплати за навчання студентами, які навчаються за умов договору.

    Актуальним питанням наради було проведення профорієнтаційної роботи співробітниками інституту у 2024 році.

23     Завідувачка навчального відділу Галина ХРИСТЕНКО поінформувала присутніх про графік освітнього процесу та формування розкладу навчальних занять на ІІ семестр 2023-2024 н.р. Також зазначила, що інститут планує розпочати навчання з 5 лютого в очному форматі.

     Відповідальний секретар приймальної комісії Микола ПОТАПЕНКО представив учасникам наради проєкт порядку прийому на навчання до закладів вищої освіти в 2024 році.

     Також на нараді були розглянуті та обговорені й інші важливі питання щодо організації освітнього процесу в інституті у ІІ семестрі 2023-2024 н.р.

54   Завершуючи нараду, заступниця директора з навчальної та навчально-методичної роботи Степанія БІЛИК побажала присутнім міцного здоров’я, успіхів та плідної праці в новому календарному році.

 Галина ХРИСТЕНКО,
завідувачка навчального відділу

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook