Студенти Бережанського агротехнічного інституту завітали в НУБіП України на «День відкритих дверей»

30 березня 2015 року

Студенти Бережанського агротехнічного інституту завітали в НУБіП України на «День відкритих дверей»
28 березня 2015 року студентство нашого навчального закладу відвідало захід «День відкритих дверей» на факультетах та інститутах НУБіП України м. Києва. Він зібрав понад тисячу потенційних абітурієнтів з яких перед початком офіційних заходів в університетському сквері було утворено стилізований герб держави – Тризуб.
Майбутні вступники з ВП НУБіП України «Бережанський агротехнічний інститут» розійшлися по факультетах та навчально-наукових інститутах НУБіП України, де конкретно ознайомились з матеріально-технічною базою, поспілкувалися з викладачами, представниками приймальної комісії, відвідали навчальні лабораторії, спортивні комплекси, гуртожитки.

На зустріч до потенційних абітурієнтів на факультет економічного та аграрного менеджменту завітав ректор університету Станіслав Ніколаєнко, який спілкуючись з молоддю наголосив їм про сучасні складні економіко-політичні проблеми, але підкреслив що разом всі ми маємо утримати нашу державу і розвинути економічний потенціал, зробивши життя наших громадян благополучним. Продовжуючи свою розповідь ректор розповів присутнім про історію університету та його більш як вікові традиції.

Студенти, бажаючі поступити в інститут лісового та садово-паркового господарства після закінчення Бережанського агротехнічного інституту за ОКР «Бакалавр» зустрілися з директором Лакидою Петром Івановичем і заступником директора з навчальної та виховної роботи Ковалевським Сергієм Борисовичем, який детально надав інформацію про заклад та умови вступу до нього.

Приємні враження на студентів справила зустріч з керівниками та викладачами гуманітарно-педагогічного факультету. Адже підготовку майбутніх вступників здійснюватиме потужний професорсько-викладацький колектив. Перед студентами виступили: декан факультету, професор Василь Шинкарук та завідувачі випускних кафедр, які розповіли про напрямки підготовки, працевлаштування випускників, отримання подвійних дипломів, навчання на військовій кафедрі та продовження навчання в аспірантурі. Захід завершився представленням творчих колективів художньої самодіяльності.

В наших студентів залишилися приємні враження від кожної зустрічі з представниками факультетів та інститутів, адже вони проходили в дружній атмосфері. Після завершення заходів «Дня відкритих дверей» студентство мало змогу відвідати Майдан Незалежності, вул. Небесної Сотні, де відбувались трагічні події протягом минулого року.

Керівник відділу працевлаштування
студентів і випускників
та профорієнтаційної роботи
Б.О.Шумінська

 


Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook