Увага! Роз’яснення щодо виплати стипендій

30 березня 2015 року
Бухгалтерія університету надає роз’яснення щодо виплати стипендії у період з січня по березень 2015 року. 
 
У січні 2015 року студентам нашого університету була помилково проведена індексація стипендії і частина студентів отримали дещо вищу стипендію, ніж передбачено бюджетом. Пунктом 9 Прикінцевих положень Закону України «Про державний бюджет України на 2015 рік» передбачений особливий порядок проведення індексації доходів. Проте на сьогоднішній день такий порядок не затверджений!
 
Через розбіжності в законодавстві ректор та головний бухгалтер університету листом №0489 від 19.02.15р. звернулися до Міністерства соціальної політики України за роз’ясненням щодо нарахування індексації грошових доходів працівників та студентів (додається). Міністерство соцполітики 3 березня листом №34/12/136-15 надало відповідь, що Кабінетом Міністрів України має бути затверджений особливий порядок проведення індексації грошових доходів (додається). Лише після цього буде здійснюватися відповідна індексація. 
 
У зв’язку з вищевикладеним бухгалтерія університету змушена була повернути з березневої стипендії виплачену індексацію за січень місяць. 
 
Інформуємо, що наступні стипендії будуть виплачуватися у визначеному законодавством розмірі – 730 гривень звичайна та 830 гривень підвищена. Індексація стипендії буде проведена після відповідного рішення Уряду.
 
З повагою,
Тетяна Кондрицька,
Головний бухгалтер 
 
 
Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook