Щиро вдячні

22 січня 2024 року

 

Шановний Станіславе Миколайовичу!

Адміністрація, педагогічний та студентський колективи ВСП «Мукачівський фаховий коледж НУБіП України» висловлюють Вам щиру вдячність за  підтримку  наших юних спортсменів та передачі для них спортивної  форми та м’ячів.  

Наш коледж має славну спортивну історію, яка  не перестає творитися і сьогодні.  Спортивні команди нашого закладу є постійними учасниками спартакіад області та України з багатьох видів спорту і за результатами –  кращі серед команд закладів фахової передвищої та  професійно-технічної освіти, а студенти стають переможцями та призерами міжнародних та всеукраїнських змагань.

 Цей дарунок є для нашого колективу дуже приємним і важливим. Ми не лише відчуваємо підтримку ректорату Університету, визнання наших здобутків, а й маємо стимул для подальшого підвищення якісних показників у всіх сферах діяльності, насамперед у вихованні фізично здорового, морально свідомого молодого покоління, готового без вагань стати на захист своєї країни.  Ми підтримуємо започатковану Вами традицію об’єднання аграрної освітянської спільноти у боротьбі за незалежність українського народу і разом з усіма наближатимемо перемогу.

 Щиро дякуємо за розуміння наших потреб і таку необхідну нам сьогодні допомогу.  

Бажаємо Вам, Станіславе Миколайовичу, та всій університетській спільноті натхнення для подальших звершень, відданості спільній меті та віри в перемогу!

 Дирекція ВСП «Мукачівський фаховий коледж НУБіП України" 

 

 


Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook