Ректор Станіслав Ніколаєнко ознайомився з перебігом підготовки до нового навчального семестру

17 січня 2024 року
  17 січня 2024 року ректор Станіслав Ніколаєнко разом з проректором з навчально-науково-виробничих питань та адміністративно-господарської діяльності Валерієм Іщенком, начальником навчального відділу Ярославом Рудиком та помічником-керівником пресслужби Денисом Руднем відвідали навчальний корпус №1, де розташовані ННІ лісового і садово-паркового господарства, факультети тваринництва і водних біоресурсів та гуманітарно-педагогічний.

 

  У ході розмови з керівниками підрозділів Романом Василишиним, Русланом Кононенком, Ігорем Буциком, завідувачами кафедр, обходу корпусу перевірявся стан навчально-методичного забезпечення, оновлення електронних навчальних курсів, лабораторно-практичної бази, аудиторного фонду. Відзначалося, що в цілому факультети та ННІ провели певну роботу. Зокрема, кафедра педагогіки створила сучасну навчально-наукову лабораторію інформаційно-комунікаційних технологій в освіті, ННІ лісового і садово-паркового господарства відремонтували та облаштували навчальні аудиторії 68, 107 та 131. У доброму стані перебуває база факультету тваринництва і водних біоресурсів.

  Разом з тим, у ході перевірки було виявлено відсутність системної координації діяльності господарських служб, які обслуговують навчальний корпус №1. Також була відмічена пасивність у підготовці до навчального семестру кафедри лісівництва.
  Була звернута увага керівників колективів на необхідність проведення серйозної профорієнтаційної роботи (до прикладу, протягом місяця канікул майже не використаною залишився екскурсійний потенціал для школярів музею лісових звірів і птахів). Активізації потребує залучення абітурієнтів до підготовчих курсів та олімпіади для вступу в університет.

 

 

  Підбиваючи підсумки, ректор Станіслав Ніколаєнко дав доручення проректору Валерію Іщенку, керівникам ННІ та факультетів усунути виявлені недоліки, посилити профорієнтаційну роботу.

  Комісія продовжить свою роботу в інших структурних підрозділах.

Пресслужба
 


Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook