Ph.D. Вітання від Святого Миколая для аспірантської спільноти

7 грудня 2023 року
  День Святого Миколая вже традиційно розпочинає цикл зимових свят. Цьогоріч свято припадає на 6 грудня і є особливим для більшості українців – ми відновлюємо свою історію з переходом на нові дати, що з точки життєвої практики є досить логічною і гарною історією нашого часу.

  В нашій повсякденності, коли кожен день накладає не завжди хороший відбиток на серця студентів, аспірантів, промінь світла й доброти аспірантській спільноті університету принесли неочікувані гості – проректор з науково-педагогічної роботи та розвитку Сергій Миколайович Кваша та його невтомні помічники: завідувач відділу аспірантури Віталій Вакуленко разом із провідним фахівцем відділу Тимофієм Корнійчуком, директор студентського містечка Сергій Стецюк та завідувач гуртожитку №4 Руслан Кульпін.

  Правда всі неодноразово чули від колег вислів «університетська родина»? Сьогодні саме той день коли випадає нагода привітати не лише молодих науковців а і порадувати найменших членів аспірантських сімей – наших чарівних дітей. Спільно з проректором та його помічниками ми переконалися, що свято – це не лише нагода для дітей отримати подарунки, але і шанс кожному дорослому хоч на мит відчути себе дитиною, яка вірить у казку.
  Сергій Миколайович та його команда не просто привітали аспірантів – вони принесли з собою дозу позитиву, запас віри у краще майбутнє та непохитну впевненість, що в їхніх руках справжня сила змін.

  Сьогодні ми не лише святкуємо День Святого Миколая, а й висловлюємо щирі слова вдячності Збройним Силам України. Ваша служба – це велика жертва та героїчний внесок у безпеку нашої рідної землі. Адже саме завдяки самовідданому служінню ми маємо змогу проживати свята, ділитися враженнями та зберігати в серці радість моменту. Такі спільні святкування стають символом єднання, де слова «дякую» звучать не тільки в серцях аспірантів, але й усієї нації.

 

  У важкі часи особливо важливо пам’ятати про добро та приємні миті, які здатні запалювати серця. Вчимося ділитися радістю, висловлювати тепло своїх сердець і робити це не лише в святкові дні. Бо саме в щедрості душі, в добрих справах криється справжня сила, яка здатна подолати будь-які труднощі.

Хай цей день запам'ятається не лише як День Святого Миколая, а й як спільний крок у напрямку добра, щедрості та взаєморозуміння!


Надія Міняйло,
заступниця завідувача відділу аспірантури

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook