Поточні завдання на останній тиждень березня

23 березня 2015 року

      23 березня відбулося засідання звуженого ректорату.
     Перший проректор Ігор Ібатуллін визначив ключові завдання на поточний тиждень. Перше – роботи по відновленню третього корпусу. Їх не можна спиняти ні на день. Найближчими днями власними силами після зняття підлоги ми маємо вивезти десятки тонн будівельного сміття, завезти керамзит і забетонувати.

 

     Сьогодні на розгляді в Міністерстві освіти і науки знаходиться проект розпорядження на Кабінет Міністрів України щодо виділення додаткового фінансування у 47 млн. грн. на ремонт та оснащення третього корпусу. Ігор Ілліч звернув увагу фінансистів університету на необхідність тримати це питання у полі зору.
     Також мова йшла про процес передачі основних засобів з управління Кабінету Міністрів України у повне управління Міністерства освіти і науки.
Ще одним важливим завданням є акти на землі університету по київському регіону. Чимало з них раніше були виготовлені з порушеннями. Це наслідок того, що раніше в університеті ніхто серйозно не займався земельними питаннями. А на сьогодні вже маємо 16 вірних актів, ще 4 – з помилками. Аби помилок більше не траплялося, серйозно посилиться земельний відділ.
      А земля в навчально-дослідних господарствах – це і посівна кампанія. На її успішне проведення потрібно 15 млн. грн., і якщо и на цю суму не виходимо – посівна зривається. Тож доволі успішно залучаємо інвесторів. Зараз у НДГ іде процес підживлення посівів: у «Великоснітинському» ім. О. Музиченка вже підживлено 600 га, а в Агростанції завершують підживленя 200 га. Хоча є певні проблеми по Ворзелю і Немішаєво.
       Ігор Ібатуллін звернув також увагу на необхідність посилення пожежної безпеки і безпеки праці.
     Проректор з навчальної і виховної роботи Сергій Кваша проінформував членів ректорату про новини навчального процесу, зокрема бакалаврату, і спортивного життя. Він також розповів про зустріч міністра освіти і науки Сергія Квіта та комісаром з досліджень, науки та інновацій Європейського Союзу Карлосом Моедасом, що пройшла у Київському національному університеті імені Тараса Шевченка. На ній було підписано угоду між Україною і ЄС про участь нашої країни у рамковій програмі ЄС з наукових досліджень та інновацій «Горизонт 2020».


 

     Проректор з навчально-науково-виробничих питань і адміністративно-господарської діяльності Валерій Іщенко прозвітував про результати тижня, присвяченого прибиранню території, ремонтні роботи у 3-му і 11-му корпусах.
      Вчений секретар Оксана Барановська повідомила про те, що на тижні відбудуться засідання ректорату, на яке будуть винесені положення - про рейтинги корпусів і гуртожитків та з енергозбереження, і вченої ради.
     Головний бухгалтер Тетяна Кондрицька доповіла про поточні питання економічної служби, зокрема, про те, що розпочинаються квартальні звіти.
 

Валентин Обрамбальський
 


Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook