Науковці університету представили в «НМЦ «Агроосвіта» проект науково-практичного центру на базі ПАТ «Комбінат «Тепличний»

23 березня 2015 року

     У Державній установі «НМЦ «Агроосвіта» Міністерства аграрної політики і продовольства України відбулися заходи з підвищення кваліфікації деканів агробіотехнологічних факультетів та факультетів захисту рослин. 

     18 березня доцент кафедри автоматики та робототехнічних систем ім. акад. І.І.Мартиненка ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження Володимир Решетюк розповів слухачам про створення науково-практичного центру на базі ПАТ «Комбінат «Тепличний». За словами доповідача, науково-практичний центр, як відкритий інноваційний простір, створює можливості для навчання, проведення практичних занять, наукових досліджень. Центр забезпечує безпосередній контакт із розробниками, підприємцями, вченими і фахівцями тепличної галузі, участь у вирішенні конкретних завдань та проблем компаній і підприємців.


     Впровадження проекту уможливить отримання базових знань про сучасний стан і тенденції розвитку тепличного господарства, а також забезпечить теоретичну і практичну підготовку в сфері організації та управління проектами тепличного господарства.
     Першочерговим завданням є створення консорціуму європейських університетів для розробки проектів під програму «Horizon 2020».


Володимир Козирський,

директор ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook