Студентство – відповідальний етап в житті кожної людини

23 листопада 2023 року

IMG 9694    Цьогоріч, у нелегкий для нашої держави час, Україна, як і весь світ, відзначає Міжнародний день студента 17 листопада.   Кожен, хто був студентом, завжди  згадує ці роки з радісним трепетом та ностальгією. Справжня відчайдушна пора, купа невирішених справ, цікавих пропозицій, яскравих емоцій і ще й сесія до всього. Це час найсміливіших експериментів – у навчанні, зовнішності, поведінці. І, звичайно, ми пригадуємо, не так саме навчання, як власне перші серйозні «кроки дорослості» – студентський роман, випробування дружби, поїздки та подорожі за кордон, веселі посиденьки й кумедні випадки з життя-буття. 

     Міжнародний день студента є символічним об'єднанням молоді усіх факультетів і закладів освіти з метою зміцнення ролі студентства в громадському та політичному житті своєї країни.

      Особлива шана і подяка студентам, які сьогодні, в часи важких випробувань, взяли до рук зброю і стали на захист нашої держави, які наближають нашу Перемогу.

IMG 9686IMG 9689      Напердодні Міжнародного дня студента, у нашому навчальному закладі відбулись заходи з відзначення кращих студентів інституту та інтелектуально-розважальна гра  «Хто? Що? Де?» між збірними командами факультетів Економіки і природокористування, Енергетики та електротехніки та Агроінженерного .

IMG 9693IMG 9699       З вітальним словом і щирими побажаннями звернулись до присутніх у залі  заступниця директора з навчальної та навчально-методичної роботи, к.т.н. доц. Білик С.Г. та завідувач відділом гуманітарної освіти, виховання і студентських справ Зайчук В.М., які  нагородили кращих студентів  за відмінні успіхи у навчанні, активну участь у роботі органів студентського самоврядування та громадському житті. Всіх було відзначено Почесними грамотами, а найактивніших -  грошовими винагородами.

     У всі часи студентство – незвичайні люди. Адже лише студенти з різних куточків світу чудово знайдуть спільну мову, незважаючи на жодні мовні бар’єри. Особливо, коли йдеться про святкування дня солідарності, активності та єдності усіх, хто «гризе граніт науки» .

 IMG 9691      Вітаємо студентів Бережанського агротехнічного інституту і усіх студентів України  з Міжнародним днем студента! Бажаємо яскравих буднів, веселих друзів, продуктивного навчання, успішних іспитів, зданої сесії, лояльних викладачів. Нехай студентські роки стануть найбільш незабутніми і плідними, принесуть знання, диплом, надійну дружбу і позитивні враження!

А нашій Україні – миру і процвітання!

Відділ гуманітарної освіти,
 виховання і студентських справ

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook