Антоненко Артем Васильович

кандидат технічних наук, доцент

У 2006 році закінчив Київський національний торговельно-економічний університет за здобув кваліфікацію  магістра з технології  харчування, інженера-технолога (технологія громадського харчування, ресторанна справа та сервіс).  Захистив дисертацію на здобуття наукового ступеня кандидата технічних наук у 2011 році за спеціальністю 05.18.16 – технологія харчової продукції. Має досвід роботи у сфері готельно-ресторанного бізнесу на посадах шеф-кухаря.

Викладає на факультеті харчових технологій та управління якістю продукції АПК.

Науковий напрям: управління якістю та безпечністю харчових продуктів, функціональні харчові продукти, кулінарне мистецтво, проектування об’єктів готельно-ресторанного господарства. Розроблення кулінарної продукції функціонального призначення. Удосконалення раціонів харчування людей, які проживають на екологічно забруднених територіях та працюють на токсичних виробництвах.

Автор  більше 180 наукових і навчально-методичних праць в тому числі у фахових виданнях, з них 13 монографій, 7 навчальних посібників, 5 статей у НМБ "Scopus" і "Web of Science" та більше 50 патентів України.

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook