Жіноча волейбольна команда факультету землевпорядкування – срібний призер 67-ої Спартакіади студентів НУБіП України 2023-2024 навчального року

16 листопада 2023, 12:31
НУБіП України
  14 листопада відбулась захоплююча спортивна подія в нашому університеті – фінальна гра жіночих збірних команд з волейболу за програмою Спартакіади студентів НУБіП України. У протистоянні зійшлися збірні факультетів землевпорядкування і гуманітарно–педагогічного.

  Перша партія пройшла у цікавій рівній боротьбі. Майже впродовж усієї першої партії команда ФЗВ випереджувала суперниць на декілька очок. Проте, під кінець гри, гуманітарії схаменулися, мабуть не очікували такого супротиву від суперників, стрімко вирвалися вперед і з рахунком 16:14 вибороли перемогу. У другій партії команда гуманітарно-педагогічного факультету також перемогла з рахунком 15:9.

  Гра виявилась дуже напруженою для обох команд. У результаті запеклої спортивної боротьби I місце посіла команда збірної дівчат ГПФ, II місце – команда ФЗВ. Дівчата з факультету землевпорядкування продемонстрували свою вдалу майстерність та гарну фізичну підготовку зігравши 6 матчів на цьому турнірі.

  Слід зазначити, що високу активність виявляли і неймовірно щирі вболівальники. Серед них були: декан факультету землевпорядкування Тарас Євсюков та заступник декана Олександр Шевченко. Своєю гучною підтримкою вони створювали атмосферу радості, драйву, підтримки і запальної енергії!

 

  Сьогоднішні змагання були чудовою нагодою проявити згуртованість учасниць команди. Попри те, що наші дівчата не мали професійної фізичної освіти, вони гідно посіли ІІ місце. Саме воно дає великий поштовх до нових звершень. Нехай це "срібло" буде лише початком подальших шалених перемог!

Команда факультету землевпорядкування виступала у такому складі:

  1. Назарова Анна, 1 курс, 2 група;
  2. Закалюжна Вікторія, 1 курс, 2 група;
  3. Юсіпішена Ліна, 2 курс, 1 група;
  4. Горбач Антоніна, 2 курс, 2 група;
  5. Коробова Юлія, 2 курс, 2 група;
  6. Габур Ольга. 2 курс, 2 група;
  7. Тараненко Аня, 2 курс, 3 група;
  8. Різніченко Катерина, 2 курс, 3 група;
  9. Волинець Вероніка, 4 курс, 1 група;
  10. Білодід Наталія, М1, 2 група;
  11. Кобець Наталія, М2, 1 група.

 

Поліна Дідюра,
студентка групи ГіЗ-22001б

 

В’ячеслав Пархоменко,
викладач фізичного виховання групи ГіЗ-22001б

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook