НАУКОВО-ДОСЛІДНА РОБОТА НА ЗАМОВЛЕННЯ ПІДПРИЄМСТВА
У сучасній м’ясопереробній промисловості превалює тенденція пошуку і розробки інноваційних технологічних рішень для конкурентоспроможності підприємства , для виробництва продукції, що характеризується високим рівнем якості, екологічності, біологічної та мікробіологічної безпечності .
В березні місяці поточного року науковці факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК провели ряд зустрічей з фахівцями Миронівського м’ясопереробного заводу «Легко» . Результатом став підписаний договір на виконання науково-дослідних робіт між підприємством і НУБіП України по розробленню методів і науково-технічної документації щодо контролю якості стічних вод Миронівського МПЗ «Легко».
Декан факультету харчових технологій та
управління якістю продукції АПК,
доктор технічних наук, професор
Баль-Прилипко Лариса Вацлавівна