Тиждень спеціальних та гуманітарних дисциплін, організація освітнього процесу у ВСП «Мукачівський фаховий коледж НУБіП України»

3 листопада 2023 року

 

  Колектив ВСП «Мукачівський фаховий коледж НУБіП України» діє організовано та усіма можливими засобами забезпечує комфортні умови навчання для здобувачів освіти. Навчальні заняття, виховні заходи, спортивно-масова робота у ЗФПО відбуваються відповідно до затверджених нормативно-правових документів. Викладачі проводять лекції, семінари, практичні заняття, активно працюють гуртки художньої самодіяльності, спортивні секції. Викладацький та студентський колективи взаємодіють злагоджено.  

 

  З нагоди Дня юриста на відділенні правознавства була організована концертна програма під гаслом «З Україною в серці!» Саме така патріотична ідея стала основою заходу, який мав на меті сприяти вихованню молодого покоління у дусі патріотизму, любові та поваги до нашої неньки-України, шани до її славного історичного минулого. Адже це глибоке почуття до Батьківщини можна порівняти з любов’ю до матері, воно таке ж природне й беззаперечне.

 

Патріотичний виховний захід «З Днем Незалежності, наша рідна!

  На відділенні ветеринарної медицини студенти здобувають теоретичні знання та ефективно використовують їх на практиці. Здобувачі освіти (2-4 курси) освоюють практичні навички з таких дисциплін: «Анатомія і фізіологія с. г. тварин», «Тваринництво, зоогігієна та ветеринарна санітарія», «Епізоотологія з мікробіологією», «Хірургія ветеринарної медицини», «Внутрішні незаразні хвороби с. г. тварин», «Акушерство, гінекологія та штучне осіменіння с. г. тварин».
  Лабораторія епізоотології з мікробіологією – це потужна навчальна база, яка максимально наближена до виробничих умов. Вона щороку поповнюється новими приладами та матеріалами. Тут студенти мають усі можливості та умови для теоретичного і практичного навчання. Досвідчені викладачі передають свої знання і вміння підростаючому поколінню.
 
Навчальна практика хірургія
Навчальна практика акушерство
 
  Відповідно до плану роботи на агрономічному відділенні відбувся тиждень циклової комісії. Викладачами були заплановані та проведені різні типи занять і позакласні заходи: лекції, практичні та лабораторні заняття, майстер-класи.
Відкрите заняття на агрономічному відділенні
  Викладачі Ольга Гудзовата та Наталія Доктор на своїх лекціях вирішували поставлену навчальну мету у синергійній взаємодії викладача і студента шляхом актуалізації змісту і методу викладання. Інноваційні методи навчання (метод-проєктів, кластер-метод) під час проведення лекційних занять зацікавили здобувачів освіти, активізували їх увагу та сприйняття інформації.
  Висока якість проведення занять визначається зв’язком змісту освіти з метою та методами навчання, що є характерною ознакою професійної діяльності Надії Кнап, Наталії Бабілі, Олександра-Іллі Застулки, про що свідчить їх наполегливість у формуванні у студентів системи фахових знань, фактів, явищ, досліджень у закріпленні, удосконаленні, розширенні й поглибленні навчальної інформації.
Вивчаємо професійну діяльність педагогічних працівників, ділимося досвідом
  В кінці жовтня викладач Вікторія Попович провела відкрите заняття з української мови в групі ОТГ-21 на тему «Культура спілкування. Етичні мовленнєві формули». Метою заняття було розширити уявлення студентів про мовленнєвий етикет, етичні мовленнєві формули; удосконалити орфографічну та пунктуаційну грамотність студентів; сприяти розвитку вмінь використовувати набуті знання у процесі професійного мовлення; розвивати мовленнєво-комунікативні вміння; виховувати толерантність, культуру мовлення, любов і повагу до слова, до своєї професії.
Відкрите заняття з української мови в групі ОТГ-21 на тему «Культура спілкування. Етичні мовленнєві формули»
 

Наближаємо нашу перемогу разом! Слава Збройним Силам України! Слава Україні!

 
 
 Мар’яна ЛАКАТОШ,
викладач філологічних дисциплін
 
Вікторія ПОПОВИЧ,
викладач філологічних дисциплін,
заступник директора з виховної роботи

  

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook