"Твоя кров може воювати. Стань донором"

11 жовтня 2023 року

1    Повномасштабна війна, спричинена вторгненням російської армії в Україну, докорінно змінила все наше життя. І незважаючи на всі жахіття, ми демонструємо справжні дива — дива єдності, хоробрості, незламності. Наші захисники дивують увесь світ своїм завзяттям та бойовою майстерністю, а ми маємо гідно віддячувати їм своєю підтримкою. 

23     Щодня до лікарень прибувають поранені бійці, яким ми теж можемо допомогти, здавши кров, котра рятує їхнє життя, адже потреба в донорській крові була і лишається стабільно високою.

45    В умовах воєнного стану Міністерство охорони здоров'я анонсувало старт кампанії "Твоя кров може воювати. Стань донором", якою закликає громадян ставати донорами крові для військових та цивільних постраждалих через обстріли рф.

67     Викладачі та студенти інституту взяли участь у даній компанії здаючи кров для військових – рятуючи їм життя, яким вони жертвують заради нас.

89    Одна донація здатна врятувати три життя — життя трьох фантастичних бійців, завдяки яким ми з вами усе ще живі та здорові.

Відділ гуманітарної освіти, виховання і студентських справ

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook