Підвищення якості надання освітніх послуг за спеціальністю «Підприємництво та торгівля» в полі зору робочих груп ОПП «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» кафедри організації підприємництва та біржової діяльності економічного факультету

6 жовтня 2023 року
6 жовтня 2023 року на кафедрі організації підприємництва та біржової діяльності відбулося засідання робочих груп освітньо-професійної програми (ОПП) «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність»  підготовки здобувачів вищої освіти за спеціальністю «Підприємництво та торгівля» щодо розробки заходів, спрямованих на розширення професійних знань та умінь здобувачів  вищої освіти.
 
На засіданні були присутні гаранти ОПП «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» першого (бакалаврського),  другого (магістерського) та третього (освітньо-наукового) рівнів вищої освіти  доценти кафедри організації підприємництва та біржової діяльності Яворська  В.О. та Березовська Л.О., професор кафедри, д.е.н. Радько В.І.,  а також члени робочих груп бакалаврського та магістерського рівнів - д.е.н., професор, завідувач кафедри організації підприємництва та біржової діяльності Ільчук М.М., к.е.н., доцент кафедри організації підприємництва та біржової діяльності Маршалок М.С. та Яворська В.О. - член робочої групи магістерського рівня.
Гарантами ОПП «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» був запропонований до розгляду перелік заходів неформальної освіти для  здобувачів вищої освіти на 2023 – 2024 н.р., до якого ввійшли гостьові лекції, вебінари, зустрічі із практиками та організація стажування.
В ході обговорення наданих гарантами пропозицій, було прийнято рішення розробити Графік неформального навчання на 2023 – 2024 н. р. для здобувачів вищої освіти за спеціальністю «Підприємництво та торгівля» з метою розширення їх професійних знань та умінь і підвищення якості надання освітніх послуг.
 
Людмила Березовська,
гарант ОПП «Підприємництво,

торгівля та біржова діяльність» 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook