Співпраця у рамках програми UNIgreenUA у Варшавському університеті природничих наук (SGGW)

20 вересня 2023, 10:00
факультет землевпорядкування
  Стартував проєкт підтримки співпраці між Варшавським університетом наук про життя та українськими установами-партнерами UNIgreen-UA. Проєкт передбачає ініціювання низки заходів, спрямованих на здійснення діяльності відповідно до положень Європейського університету – The Green European University (UNIgreen) та інтеграції партнерів з України з університетами альянсу в галузі сільськогосподарських наук.

  Найкращі аспіранти Національного університету біоресурсів і природокористування України Анастасія Городнича (факультет землевпорядкування), Вероніка Фурса (факультет лісового і садово-паркового господарства), Єлизавета Заленська (агробіологічний факультет), Наталія Гордина (агробіологічний факультет) та Юлія Суртаєва (факультет ветеринарної медицини), прибули до Варшавського університету наук про життя (SGGW) переймати науковий досвід впровадження передових практик, пов’язаних з роботою в університеті в контексті нетворкінгу та міжнародної співпраці в рамках європейських університетів, наукового розвитку та розширення наукових контактів.

 

  Стажування почалось із зустрічі аспірантів зі своїми кураторами. Кожен учасник підготував індивідуальний план стажування і презентував своє дослідження, яке буде продовжувати на базі відповідного інституту. Організатори проекту зробили надзвичайно цікаву екскурсію по території кампусу SGGW, де розміщені навчальні корпуси, лабораторії, теплиці, спортивний корпус з басейном і тенісними кортами, гуртожитки для студентів і працівників університету, столова, магазини, госпіталь, спортивні майданчики, наземний та підземний паркінг, місця для відпочинку, велика бібліотека і безліч всього для комфортного перебування відвідувачів університету, включаючи систему охорони та контролю території кампусу.

  Всі учасники проєкту налаштовані позитивно і готові до плідної праці на благо розвитку науки у міжнародній співпраці університетів Європи.

 

Анастасія Городнича,
учасник проєкту

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook