Вчена рада НУБіП України

27 березня 2015, 14:00
Корпус №10, ауд. 228

     27.03.2015 р. о 1400 год. (228 ауд. корп. № 10) відбудеться засідання вченої ради Національного університету біоресурсів і природокористування України.

Порядок денний:

  1. Про підсумки діяльності за місяць та поточні завдання університету. Інформує ректор університету, д.пед.н., проф. Ніколаєнко С.М.
  2. Про присвоєння вчених звань (таємне голосування).
  3. Про висунення кандидатур та наукових праць на здобуття Державної премії України в галузі науки і техніки 2015 року (таємне голосування).
  4. Про висунення наукових праць на здобуття щорічної премії Верховної Ради України найталановитішим молодим вченим у галузі фундаментальних і прикладних досліджень та науково-технічних розробок у 2015 році (таємне голосування).
  5. Доповідь на тему: «Вплив змін клімату, соціально-економічних умов і пожеж на Східноєвропейські ландшафти: передача знань від пожежної науки до державної політики і сталого управління ландшафтами». Доповідає директор Глобального центру моніторингу пожеж, Почесний доктор НУБіП України Голдаммер Й.Г.
  6. Наукова доповідь на тему: «Постать Тараса Шевченка у гендерно-етнічному вимірі. Новий погляд». Доповідає завідувач кафедри української та класичних мов, д.філол.н., проф. Безпаленко А.М.
  7. Про результати роботи Української лабораторії якості і безпеки продукції АПК у 2014 році та план на 2015 рік. Доповідає директор Української лабораторії якості і безпеки продукції АПК, д.б.н., проф., член-кор. НААН України Мельничук С.Д.
  8. Про результати фінансово-виробничої діяльності НДГ НУБіП України. Доповідає начальник відділу інноваційної діяльності та трансферу технологій, д.с.-г.н., проф. Туринський В.М.
  9. Про виконання заходів реалізації Програми розвитку університету «Голосіївська ініціатива - 2020» на 2015 рік. Доповідають начальник ННЦ міжнародної діяльності, к.е.н., доц. Ткачук В.А., декан факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК, д.т.н., проф. Баль-Прилипко Л.В.
  10. Про рекомендації навчально-методичної ради НУБіП України. Доповідає проректор з навчальної і виховної роботи, д.е.н., проф., академік НААН України Кваша С.М.
  11. Про затвердження Положення про планування та облік роботи науково-педагогічних працівників НУБіП України. Доповідає перший проректор, д.с.-г.н., проф., академік НААН України Ібатуллін І.І.
  12. Про затвердження Положень: про вчену раду університету, про вчені ради факультетів, про вчені ради навчально-наукових інститутів, про Науково-дослідні інститути та науково-технічні ради. Доповідає учений секретар, к.е.н., доц. Барановська О.Д.
  13. Різне.

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook