Радо зустрічаємо нове поповнення першокурсників-маркетологів урочистим врученням студентських квитків

7 вересня 2023 року

Для будь-якого студента, незважаючи на форму навчання, студентський квиток це – другий паспорт, що символізує приєднання до значної за своїм змістом соціальної ланки. Ось і новоприбулі студенти-маркетологи мали нагоду відчути всю повноту емоційного вибуху від першого дотику до такого бажаного посвідчення.

 

     Сьогодні, 7 вересня у аудиторії 230 навчального корпусу №10 з активною участю декана факультету Анатолія Дмитровича Остапчука та завідувача кафедри маркетингу та міжнародної торгівлі Валерія Михайловича Бондаренка, а також наставників Юлії Гальчинської, Юлії Гаврилюк та Віолети Гераймович відбулося вручення студентських квитків першокурсникам-маркетологам.

 

 

 

     Кожен із присутніх прийшов власним шляхом до розуміння необхідності навчатися. Але всіх їх поєднує одне – бажання отримати якісну професійну освіту, що згодом стане значною підтримкою на шляху створення стабільного і надійного життєвого простору, а також слугуватиме опорою для післявоєнного відродження України.

 

 

 

 

 

Дорогі наші першокурсники, вітаємо Вас! Сьогодні ви стоїте на порозі всього нового, цікавого і захопливого. І нехай ваші перші кроки по стежці вищої освіти будуть успішними, і нехай вас не лякають ніякі перешкоди на цьому шляху. Бажаємо вам завжди залишатися веселими, дружніми та цілеспрямованими. Слава Україні!!!

 

Олена Нагорна
доцент кафедри маркетингу та міжнародної торгівлі
 

 

 

 

 

 

 

 

 
Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook