Події тижня на факультеті землевпорядкування: організаційна зустріч з магістрами і вручення студентських та екзаменаційних книжок першокурсникам

7 вересня 2023, 10:00
факультет землевпорядкування

  Початок вересня в Національному університеті біоресурсів і природокористування України розпочався із підписання ректором Станіславом Ніколаєнком наказів про зарахування магістрів першого року навчання. Вже з понеділка 04 вересня 2023 року для здобувачів спеціальності 193 «Геодезія та землеустрій» ОС «Магістр» розпочався освітній процес.

  У перший же день навчального тижня, адміністрацією факультету землевпорядкування було проведено організаційну зустріч із магістрами, які щойно стали студентами Університету. Насамперед, увагу було зосереджено на організації освітнього процесу в умовах воєнного стану, процедурі підготовки й захисту магістерських робіт, правилах внутрішнього розпорядку й можливостях, які студентів очікують протягом нового періоду академічного життя.
  Заступник декана з навчальної та виховної роботи Олександр Шевченко зачитав накази про зарахування на навчання магістрів за спеціальністю 193 «Геодезія та землеустрій» і привітав здобувачів другого освітнього рівня зі вступом на факультет землевпорядкування Національного університету біоресурсів і природокористування України. Цього року на очну форму навчання зараховано 38 магістрів, з них 26 бюджетників і 12 контрактників. Олександр Вікторович детально ознайомив студентів із особливостями організації освітнього процесу в умовах воєнного стану, графіком освітнього процесу, а також розповів про порядок обрання керівника для написання магістерської роботи та порадив як визначитися із тематикою магістерської роботи. Окремо він наголосив про необхідність оформлення індивідуальних навчальних планів, персонального ведення портфоліо, атестації тощо. Також, здобувачам було представлено новопризначених старост академічних груп – Лілію Полюхович та Констянтина Кудрявцева і кураторів – доцентів Олексія Жука та Руслана Тихенка.

 

 

  Крім того, заступник декана детально зупинився на правилах призначення академічних стипендій у Національному університеті біоресурсів і природокористування України. А також надав інформацію магістрам, які мають право отримувати соціальну стипендію. Здобувачі також були поінформовані щодо необхідності сплати за виготовлення студентських квитків та екзаменаційних книжок студентами контрактної форми.
  Потому були питання й відповіді. Здобувачі другого освітнього рівня, отримавши низку першочергових завдань і доручень, приступили до навчання в аудиторіях.

  Також на факультеті землевпорядкування до Дня знань відбулось символічне вручення студентських квитків та екзаменаційних книжок першокурсникам-бакалаврам. Для першачків ця подія має особливе значення, адже це крок у світ вищої освіти та наукових відкриттів.

 

 

  Бажаємо всім студентам факультету землевпорядкування натхнення та якомога більше досягнень в новому навчальному році!

 

Ольга Пронь,
студентка факультету землевпорядкування

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook