Спартакіада «Здоров’я» продовжується (теніс)

24 лютого 2015 року

     Спартакіада «Здоров’я» продовжується і 23 лютого відбулися змагання з тенісу, де зійшлися в поєдинку 13 команд. З вітальним словом до учасників звернувся Голова профкому – Тарасенко Р.О.. На 6 тенісних столах протягом 6 годин відбувалися запеклі подачі гравців. Чоловіки розділись на дві підгрупи по 14 осіб. Кожний учасник зіграв 13 ігор у своїй підгрупі, а потім зійшовся у двобої з переможцями протилежної групи для визначення остаточного результату.

     

     В особистому заліку серед чоловіків перемогу здобув проректор з навчальної і виховної роботи Кваша С.М., другим став в.о. завідувача кафедри транспортних технологій та засобів АПК Козупиця С.І. і бронзу отримав Махно К.І., молодший науковий співробітник науково-організаційного відділу НДЧ.

     

 

     Серед жінок перемогу здобула тенісистка гуманітарно-педагогічного факультету, доцент кафедри соціальної педагогіки та інформаційних технологій в освіті Сопівник І.В., друге місце закріпилось за доцентом кафедри лісового менеджменту Володимиренко В.М. та почесне третє місце виборола Матюшенко Л.М., старший лаборант кафедри тракторів і автомобілів.

     У загальнокомандному заліку маємо наступні результати:

  • 3 місце – збірна адміністрації університету;
  • 2 місце – збірна гуманітарно-педагогічного факультету;
  • 1 місце – збірна Технічного ННІ.

Всі переможці нагороджені грамотами та медалями. Успіхів та нових перемог!

Ольга Іванченко,
фахівець відділу виховної роботи та студентських справ

Відеозвіт: https://www.youtube.com/watch?v=4O9AeTgnfy4

Фотозвіт:

     

     

 


Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook