Анастасія Ліскович: магістратура – важливий етап для успішного працевлаштування, тому прагну продовжити навчання у НУБіП України на освітній програмі «Облік і аудит»

12 серпня 2023 року

 

 

  • Добрий день. Розкажіть, будь ласка, коротко про себе.

— Вітаю! Мене звати Ліскович Анастасія, маю ступінь бакалавра з обліку та оподаткування здобутий у НУБіП України.


 

  • Чим Ви захоплюєтесь?

— У свій вільний час я люблю читати книжки (переважно детективи), прогулюватись новими місцями, готувати. Обожнюю час, який я проводжу спільно з моїми друзями або родиною.

  • Чому Ви вирішили продовжити навчання в магістратурі?

— Я вважаю, що магістратура – це важливий етап для майбутнього успішного працевлаштування, бо, як правило, на поважні високооплачувані посади диплома бакалавра замало.


 

  • Що стало причиною вибору саме НУБіП України?

— Коли я вступала на бакалаврат, я керувалась досвідом мого брата і знайомих, які теж закінчували НУБіП України. Я не пошкодувала, що обрала саме його, адже за ці два роки навчання отримала безліч вражень. В університеті пропонують брати участь в різних конкурсах, олімпіадах. Я не стояла осторонь: була головою студентського наукового гуртка «Діджитал облік», завдяки ґрунтовній підготовці з використання сучасного програмного забезпечення на кафедрі обліку та оподаткування зайняла 2 місце на студентській олімпіаді у сфері інформаційних технологій «IT-Universe», маю сертифікати від UGEN Challenge Audit та Nexia DK «Аудитор і професійний бухгалтер» на базі матеріалів АССА. Здобуті знання допомогли мені при працевлаштуванні: уже більше, ніж півроку працюю аудитором у BakerTilly Ukraine – компанії, яка в рейтингу всіх аудиторських компаній України є наступною після компаній «Великої четвірки». На своєму досвіді, я знаю що у НУБіП України лояльно ставляться до студентів, які поєднують роботу за фахом і навчання, тому в магістратуру йду саме сюди.


 

  • Як би Ви могли оцінити дистанційне навчання в НУБіП України?

— Я впевнено можу сказати, що дистанційне навчання є дуже організованим, оскільки на базі університету є своя навчальна платформа eLearn, де у вільному доступі можна знайти всі лекції, здавати практичні роботи та екзамени. Коли я слухаю знайомих з інших навчальних закладів і вони розповідають, що їх навчання проходить через соціальні мережі (Viber, Telegram), я вкотре переконуюсь у правильності вибору університету.

  • Як би Ви могли охарактеризувати свою навчальну групу?

— Насправді, мені дуже пощастило з одногрупниками, адже ми дуже швидко знайшли спільну мову. Я була старостою групи, тож дуже тісно спілкувалась з кожним. Я бажаю всім одногрупникам вступити в магістратуру та бути успішними!
На жаль, через COVID та війну ми дуже мало з ними бачились в аудиторіях, але це не завадило нашому спілкуванню. У нашій групі навіть є студенти, які почали стосунки під час навчання з одногрупниками. Університет подарував особисто мені не тільки знання, а ще й кохану людину.
 

  • Дякую, Анастасія, за змістовну розмову та позитивні відгуки про навчання на ОС «Бакалавр» у НУБіП України. Чекаємо вас у магістратурі на освітній програмі «Облік і аудит» для продовження реалізації Ваших планів та мрій! Хай Вам щастить!

 

Розмову провів Володимир ЛИТВИНЕНКО,
в.о. завідувача кафедри обліку та оподаткування

 

 

 
 
 
 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook