Каріна Каніщак обирає актуальну професію на факультеті харчових технологій та управління якістю продукції АПК
Добрий день, Каріна! Розкажіть про себе.
— Добрий день! Звати мене Каріна Каніщак, цьогоріч я успішно закінчила Васильківський ліцей №7 та вирішила і поставила для себе мету долучитися до дружньої студентської сім'ї факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК Національного університету біоресурсів і природокористування України та опанувати перспективну і важливу для сьогоднішнього світу спеціальність 229 «Громадське здоров'я» (Нутриціологія здорового харчування).
Як ви обрали майбутній вуз?
— Майже рік я відслідковувала сайти різних університетів, їх наповнення і доступність. Також я постійно моніторила, де ж є спеціальність, яка пов’язана саме із здоровим харчуванням і на щастя, я дізналася про Національний університет біоресурсів і природокористування України та факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК. Після детального знайомства із сайтом факультету зрозуміла, що мою мрію можна здійснити тільки тут. Так я обрала вищий навчальний заклад.
Чому обрали саме цю спеціальність?
— Наше сьогодення дає нам зрозуміти, що потрібно дбати про своє здоров’я, а це і є наше харчування. Здорове харчування – запорука повного, щасливого та, в якомусь сенсі, якісного життя людини. Тому я з нетерпінням чекаю, коли зможу опанувати для себе цю цікаву професію та потраплю у професійно оснащені лабораторії, де і буде проходити моє очне навчання.
Чи вважаєте Ви обраний напрям перспективним?
— Так, звичайно дуже перспективна професія! Я переконана, що з часом ця спеціальність надзвичайно актуальна тому, що здорове харчування – це не просто швидкоплинний тренд, а важлива складова способу життя і тому, на мою думку, попит на спеціалістів із кваліфікованими знаннями щодо нутриціології буде тільки підвищуватися з часом.
Каріна, бажаю успішного проходження вступної компанії і чекаємо Вас на навчання в бакалавратурі НУБіП України!
Розмову вела Тетяна Розбицька, PhD
заступник декана з виховної роботи