Спільна та плідна підготовка гуртожитку № 3

5 серпня 2023 року
  З метою оптимізації та локалізації навчально-наукових інститутів та факультетів в університеті відбулися певні зміни щодо розміщення їх студентів в гуртожитках студентського містечка на 2023-2024 н. р.

  Відповідно, завдяки підтримці ректорату та розумним зваженим рішенням ректора університету Станіслава Ніколаєнко, маємо можливість раціонально поселити студентів у гуртожитки. Тепер студенти агробіологічного, гуманітарно-педагогічного факультету, факультету захисту рослин, біотехнологій та екології проживатимуть по двох гуртожитках.

  З моменту прийняття рішення щодо поселення студентів в гуртожиток № 3 родина університету згуртувалася та приступила до підготовки гуртожитку, адже до повернення студентів залишилося 7 днів.
  Проректори університету Сергій Кваша, Василь Шинкарук, Валерій Іщенко, директор студентського містечка Сергій Стецюк, господарські служби університету разом з деканом Інною Савицькою та працьовитими завідувачами кафедр, викладачами та студентами гуманітарно-педагогічного факультету замінювали підлогове покриття, скручували та розставляли меблі, прибирали тощо. Всі зосередили увагу на належній підготовці кімнат для поселення студентів на новий навчальний рік.

  Адміністрація гуртожитку мужньо протистоїть усім викликам долі та продовжує в посиленому режимі працювати над покращенням житлових умов.
  Станіслав Ніколаєнко, ректор славетного НУБіП України, робить все, щоб забезпечити ефективну життєдіяльність університету та гуртожитків, а найголовніше гідні умови проживання для майбутнього держави – студентства.
  Віримо, що вже за тиждень двері гуртожитків відчиняться перед вступниками адже спільна праця призводить до досягнення найкращого результату.

Мирослава Терлецька,
провідний фахівець студентського містечка

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook