Діана Гайдук, випускниця Ніжинського фахового коледжу: мій вибір – спеціальність «Облік і оподаткування» в НУБіП України

29 липня 2023 року
  Випускниця ВСП «Ніжинський фаховий коледж НУБіП України» Гайдук Діана обирає спеціальність «Облік і оподаткування».
  • Що стало вирішальним у виборі професії бухгалтера?

— На моє переконання обліково-фінансова та податкова сфера є дуже цікавою та має надзвичайне значення для відбудови нашої країни. Ще навчаючись у коледжі я зрозуміла, що посада бухгалтера є однією з найважливіших у діяльності будь-якого підприємства, оскільки успішність роботи у значні мірі залежить від фахівця з обліку та оподаткування. Правильно пораховати податки, своєчасно подати звітність, проконсультувати керівника щодо економічних питань – це все входить в обов'язки бухгалтера. А ще, маючи диплом за спеціальністю «Облік і оподаткування», є можливість працювати в аудиторських компаніях, які надають послуги з підтвердження фінансової звітності, консультують бізнес з питань ведення обліку та складання звітності, оподаткування та багатьох питань, що стосуються ведення економічної діяльності підприємства. Врахувавши ці фактори, я обрала спеціальність «Облік і оподаткування».

 

  • Звідки дізналися про НУБІП України?

— Наш куратор Наталія Володимирівна Потопальська та викладачі коледжу (який є відокремленим підрозділом університету) багато і цікаво розповідали про переваги навчання в НУБіП України. Тому, ще навчаючись в коледжі, я вирішила вступати в університет, а відвідавши День відритих дверей, переконалась, що університет є важливою сходинкою для реалізації моїх мрій.

  • Які маєте захоплення?

— Захоплююся музикою, співаю, обожнюю виступати на сцені. Люблю подорожувати, вже об'їздила майже всю Україну. Сподіваюсь, зможу продовжити поєднувати свої захоплення із навчанням.

  • Які мрії на майбутнє?

— Мої мрії орієнтовані на подальші можливості працевлаштування або організацію власного бізнесу. Я дуже хочу реалізувати себе як фахівця і принести користь нашій країні. Сподіваюсь навчання у НУБіП України дозволять мені отримати знання, широкі можливості та реалізувати їх у професійній діяльності у майбутньому.


Розмову вела Оксана ГАНЯЙЛО,
доцент кафедри обліку та оподаткування

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook