Аня Кожан обирає для навчання освітньо-професійну програму «Економіка підприємства» за спеціальністю 051 «Економіка»

27 липня 2023 року
  • Аня, розкажіть про себе, будь ласка.

— Я мешкаю у селі Нова-Буда Бучанського району Київської області. Цього року я закінчила з відзнакою навчання за ступенем фахового молодого бакалавра в Немішаївському фаховому коледжі біоресурсів і природокористування України. Під час навчання мені подобалося вивчати економічні дисципліни, брати участь в різних олімпіадах, конкурсах, виступах, брала активну участь в житті коледжу, старанно виконувала поставлені переді мною завдання.

  • До чого Ви прагнете? Що вплинуло на Ваше бажання навчатися за спеціальністю 051 Економіка (Економіка підприємства)?

Я прагну навчатися у відомому для багатьох Національному університеті біоресурсів і природокористування України саме на освітній програмі «Економіка підприємства». Мене надзвичайно цікавить можливість у майбутньому працювати у сфері економіки, зокрема в бізнесових структурах, органах місцевого самоврядування, державних установах. Я переконана, що для цього потрібні ґрунтовні знання та фахова підготовка, які можуть забезпечити на економічному факультеті університету. Я впевнена, що освітня програма допоможе мені реалізувати свій потенціал як на особистісному, так і на професійному рівнях.

  • Аня, які є плани на майбутнє?

— Впевнена, що навчання на освітній програмі «Економіка» дозволить мені стати справжнім фахівцем – економістом. Надалі я мрію зробити свій внесок в післявоєнну відбудову України. Від себе гарантую сумлінне ставлення до навчання та активну участь у студентському житті факультету та університету.

  • Аня, щиро дякуємо за Ваші відповіді, що поділилися своїми планами. Бажаємо успіхів, розкрити свій потенціал, реалізувати свої особисті і професійні цілі. А ще – насолоджуйтеся кожною хвилиною студентського життя!

— Дякую.

Розмову вела Лариса Коваленко,
старший викладач кафедри економіки

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook