Крокуємо в ногу з Університетом: нарада з директорами ВСП

26 липня 2023 року
  26 липня 2023 р. під головуванням проректора з науково-педагогічної роботи Василя Шинкарука, відбулась робоча нарада з керівниками відокремлених структурних підрозділів університету.

  Основні теми зустрічі – перебіг вступної кампанії та підготовка до початку нового навчального року. Василь Дмитрович відмітив якісну профорієнтаційну роботу серед випускників 9 класів, оскільки загальна кількість поданих заяв у коледжах університету склала 5329, що на 1219 заяв більше ніж у минулому році. Проректор наголосив також на необхідності активізації профорієнтаційної роботи з випускниками коледжів для продовження ними навчання в університеті. Безперечно, основним питанням є організація якісного освітнього процесу в очному форматі у період воєнного стану.

  Керівники ВСП, в свою чергу, прозвітували про перебіг вступної кампанії у своїх підрозділах, озвучили основні проблемні моменти при підготовці до нового навчального семестру. Директор Ірпінського фахового коледжу Дмитро Костюк та Немішаївського фахового коледжу Володимир Альохін доповіли про хід виконання робіт за кошти, які в рамках допомоги надала американська компанія Каргіл. У Ірпінському фаховому коледжі – це реконструкція котельні та стадіону, у Немішаївському – надсучасні лабораторії та сонячна електростанція загальною потужністю 160 кВт. Директор Заліщицького фахового коледжу доповів про основні підготовчі процеси до святкування 125-річчя закладу. У цьому році перші десятилітні ювілеї святкують також Ніжинський та Бережанський фахові коледжі. Всі керівники подякували за підтримку ректорату Університету та особисто ректору Станіславу Ніколаєнку.

  Начальник відділу регіонального розвитку та координації діяльності ВСП Олександр Санченко спрезентував основні показники вступу до відокремлених підрозділів, результати роботи з випускниками коледжів по вступу до базового закладу та міжкафедральних лабораторій.

  За результатами наради директори отримали ряд доручень. Зокрема: активізувати профорієнтаційну роботи з випускниками коледжів, забезпечити всі підготовчі заходи для початку освітнього процесу у своїх підрозділах, підготувати та перевірити споруди захисту, звернути увагу на покращення якості освітнього процесу, постійно комунікувати з представниками влади для вирішення нагальних проблем, які постають перед закладами фахової передвищої освіти.

Разом до Перемоги та якісної європейської освіти!


Олександр Санченко,
начальник відділу регіонального розвитку,
координації діяльності ВСП,
дистанційної освіти та заочного навчання

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook