Марія Хоменко обирає факультет ветеринарної медицини НУБіП України

26 липня 2023 року
  Вибір професії – один із найважливіших кроків у житті кожної людини, адже цей вибір формує її майбутнє. Порівняно із випускниками шкіл, випускники фахових коледжів уже мають уявлення щодо своєї спеціальності і свідомо роблять свій вибір. Приємно, що випускниця фахового коледжу Марія Хоменко обрала  для вступу факультет ветеринарної медицини Національного університету біоресурсів і природокористування України.

  • Доброго дня, розкажіть про себе. 

—Добрий день, мене звати Хоменко Марія. У цьому році закінчую "ВСП Хомутецький фаховий коледж Полтавського державного аграрного університету".  Я є головою студентської організації коледжу. Хочу вступити на навчання на факультет ветеринарної медицини Національного університету біоресурсів і природокористування України.
 
  • Чим займаєтесь у вільний час? Які Ваші вподобання та хобі?

— У вільний час я працюю тренером із шахів. Моя робота не заважає навчанню, адже всі заняття я проводжу після обіду. Люблю активний відпочинок. Займаюся кінним спортом, зокрема, конкуром. 
  • Про що мрієте?

Мрію стати висококваліфікованим ветеринарним лікарем, щоб своєю працею допомагати тваринам.
 
  • Чому обираєте  факультет ветеринарної медицини НУБіП України? 

Я хочу вступити до НУБіП України на  факультет ветеринарної медицини, тому що він вважається найкращим закладом вищої освіти  в Україні за даною спеціальністю. 
 
  • Чим Вам подобається спеціальність «Ветеринарна медицина»?

— Мені подобається допомагати тваринам. Як  випускниця коледжу, я вже мала справу з ветеринарною діяльністю, і зрозуміла, що це та справа, якою я хочу займатися в майбутньому.
 
  • Які очікування від навчання в НУБіП України?

— Я очікую, що зможу покращити вже здобуті знання та дізнатися багато нового для себе. Навчуся працювати з сучасним обладнанням та приладами для діагностики та лікування тварин. Зможу застосовувати отримані знання на практиці. 
 
  • Дякуємо Марії за її вибір і бажаємо успішно вступити на омріяну спеціальність.

 
 
Розмову провела доцент
кафедри терапії і клінічної діагностики
Тетяна Немова
 

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook