ВИБІР МАЙБУТНЬОЇ ПРОФЕСІЇ- ВИБІР ВСЬОГО ЖИТТЯ

14 лютого 2015 року
м. Київ, НУБіП України

Профорієнтаційна робота в січні і лютому місяцях 2015 року на факультеті харчових технологій та управлінні якості продукції АПК проходить під девізом «ВИБІР МАЙБУТНЬОЇ ПРОФЕСІЇ- ВИБІР ВСЬОГО ЖИТТЯ»

 

     Так, 26 січня 2015 року була проведена зустріч з учнями 11 класу Вороновицької середньої загальноосвітньої школи I - III ступенів №1 Вінницького району Вінницької області з асистентом кафедри технології м’ясних, рибних та морепродуктів факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК Веретинською Іриною Анатоліївною.
    Студентам про всі переваги навчання в Національному університеті біоресурсів та природокористування України, а саме про навчання на факультеті харчових технологій та управління якістю продукції АПК, адже отримавши вищу освіту у рідному університеті, знаєш усе з середини. А також наголосила на тому, що обираючи свою майбутню професію потрібно враховувати й потреби країни у спеціалістах.
    Основними запитаннями, які виникли в учнів, були питання з приводу майбутнього працевлаштування, а також, які цікаві заходи проводяться на факультеті та в університеті, хлопців звичайно ж цікавила наявність військової кафедри в університеті та чи проводяться спортивні змагання, і чи належна увага приділяється спорту.
    Підвівши підсумки зустрічі, ми домовились, що наступна зустріч відбудеться в НУБіП України.


    30 січня 2015 року відбулась зустріч учнів 11 класу спеціалізованої школи № 82 м.Києва з доцентом кафедри стандартизації та сертифікації сільськогосподарської продукції факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК НУБіП України Сілоновою Наталією Борисівною.
    Майбутні абітурієнти виявили бажання завітати на День відкритих дверей НУБіП України.


   11 лютого 2015 року доцент кафедри кафедри технології м’ясних, рибних та морепродуктів факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК Штонда Оксана Анатоліївна зустрілась з випускниками 11 класів спеціалізованої школи № 269 I-III ступенів з поглибленим вивченням французької мови, яка знаходиться у мальовничому куточку величного Києва, на південній його околиці у Голосіївському районі на Теремках-1.
   На зустрічі Оксана Анатоліївна розповіла про НУБіП України , про інститути , факультети і спеціальності . З особливою зацікавленістю школярам було почути про факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК: дівчата хотіли більше дізнатись про якість продукції , технології її виготовлення, а хлопців зацікавили питання дегустаційного аналізу готових харчових продуктів та ін. 

   Чекаємо учнів шкіл України в лавах студентів

Національного університету біоресурсів і природокористування України!

 


Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook