Інші спеціальності

 

 

Навчальні дисципліни

Спеціальність та освітня програма, для якої читається

дисципліна

Силабус

Електронний навчальний курс

Робоча програма з дисципліни

 

Технологія переробки продукції тваринництва

 

204 «Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва»

ОП «Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва»


 

 

 

 

 

 

Технологія переробки риби

207 «Водні біоресурси та аквакультура»

ОП «Водні біоресурси»

 

 

 

Гігієна та санітарія галузі

241 «Готельно-ресторанна справа»

ОП «Готельно-ресторанний бізнес»

 

 

 

Харчові та дієтичні добавки

«Всі спеціальності»

Харчова хімія

241 «Готельно-ресторанна справа»

ОП «Готельно-ресторанний бізнес»

Основи аюрведичного харчування

 

Технології 

здорового харчування

 

 

 

 

«Всі спеціальності»

 

 

 

 

 

 

 

 

Теоретичні основи харчових технологій

 

229 «Громадське здоровꞌя»

ОП «Нутриціологія здорового харчування»

 

 

 

 

Університетська освіта

 

229 «Громадське здоровꞌя»

ОП «Нутриціологія здорового харчування»

 

Основи нутриціології

 

 

Економічні аспекти підприємницької діяльності 

229 «Громадське здоровꞌя»

ОП «Нутриціологія здорового харчуванняя

 

175 «Інформаційно-вимірювальні технології»

«Якість, стандартизація та сертифікація»

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Гігієна харчування

 

Економіка охорони здоров'я

 

229 «Громадське здоровꞌя»

ОП «Нутриціологія здорового харчування»

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook