Інші спеціальності
Навчальні дисципліни | Спеціальність та освітня програма, для якої читається дисципліна | Силабус | Електронний навчальний курс | Робоча програма з дисципліни |
Технологія переробки продукції тваринництва | 204 «Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва» ОП «Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва» |
|
|
|
Технологія переробки риби | 207 «Водні біоресурси та аквакультура» ОП «Водні біоресурси» |
|
|
|
Гігієна та санітарія галузі | 241 «Готельно-ресторанна справа» ОП «Готельно-ресторанний бізнес» |
|
|
|
Харчові та дієтичні добавки | «Всі спеціальності» | |||
Харчова хімія | 241 «Готельно-ресторанна справа» ОП «Готельно-ресторанний бізнес» | |||
Основи аюрведичного харчування
Технології здорового харчування
|
«Всі спеціальності» |
|
|
|
Теоретичні основи харчових технологій | 229 «Громадське здоровꞌя» ОП «Нутриціологія здорового харчування» |
|
|
|
Університетська освіта
| 229 «Громадське здоровꞌя» ОП «Нутриціологія здорового харчування» | |||
Основи нутриціології
Економічні аспекти підприємницької діяльності | 229 «Громадське здоровꞌя» ОП «Нутриціологія здорового харчуванняя
175 «Інформаційно-вимірювальні технології» «Якість, стандартизація та сертифікація» |
|
|
|
Гігієна харчування
Економіка охорони здоров'я
| 229 «Громадське здоровꞌя» ОП «Нутриціологія здорового харчування» |
|
|
|