Інші спеціальності
Навчальні дисципліни | Спеціальність та освітня програма, для якої читається дисципліна | Силабус | Електронний навчальний курс | Робоча програма з дисципліни |
Технологія переробки продукції тваринництва | 204 «Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва» ОП «Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва» |
|
|
|
Технологія переробки риби | 207 «Водні біоресурси та аквакультура» ОП «Водні біоресурси» |
|
|
|
Гігієна та санітарія галузі | 241 «Готельно-ресторанна справа» ОП «Готельно-ресторанний бізнес» |
|
|
|
Харчові та дієтичні добавки | «Всі спеціальності» | |||
Харчова хімія | 241 «Готельно-ресторанна справа» ОП «Готельно-ресторанний бізнес» |
|
|
|
Основи аюрведичного харчування | «Всі спеціальності» |
|
|
|
|
|