ОС Бакалавр «Харчові технології» денна та заочна форми навчання
Навчальні дисципліни | Спеціальність та освітня програма, для якої читається дисципліна |
Силабус
|
Електронний навчальний курс |
Робоча програма з дисципліни
|
Університетська освіта |
181 «Харчові технологіїОП «Харчові технології»
|
|
|
|
Технологія полісахаридів та їх застосування в харчовій промисловості | 181 «Харчові технології» ОП «Харчові технології» |
|
|
|
Науково- дослідна робота студентів
|
181 «Харчові технології» ОП «Харчові технології» |
|
|
|
Теоретичні основи харчових технологій | 181 «Харчові технології» ОП «Харчові технології» | CТ | СТ | СТ |
|
|
|
| |
Менеджмент підприємств мꞌясопереробної галузі з основами підприємництва
| 181 «Харчові технології» ОП «Харчові технології» |
|
|
СТ |
Технологічні розрахунки, облік і звітність у мꞌясопереробній галузі | 181 «Харчові технології» ОП «Харчові технології» |
|
|
|
Контроль якості і безпеки продукції у мꞌясопереробній галузі
| 181 «Харчові технології» ОП «Харчові технології» |
|
|
|
Фізико-хімічнІ та біохімічні основи переробки мꞌяса
|
181 «Харчові технології» ОП «Харчові технології» |
|
|
|
Технологія мꞌяса та мꞌясних продуктів |
181 «Харчові технологі» ОП «Харчові технології»
|
СТ
| ||
Менеджмент підприємств рибопереробної галузі з основами підприємництва
| 181 «Харчові технології» ОП «Харчові технології» |
|
|
|
Технологічні розрахунки, облік і звітність у рибопереробній галузі
| 181 «Харчові технології» ОП «Харчові технології» |
|
|
|
Контроль якості і безпеки продукції рибопереробної галузі
| 181 «Харчові технології» ОП «Харчові технології» |
|
|
|
Фізико-хімічні та біохімічні основи переробки риби та морепродуктів
| 181 «Харчові технології» ОП «Харчові технології» |
|
|
|
Технологія риби та морепродуктів
| 181 «Харчові технології» ОП «Харчові технології» |
| ||
Технологія оздоровчих харчових продуктів
|
181 «Харчові технології» ОП «Харчові технології» |
|
|
|
Технологія продукції ресторанного господарства
|
181 «Харчові технології» ОП «Харчові технології» |
|
|
|
Гігієна та санітарія у закладах ресторанного господарства
| 181 «Харчові технології» ОП «Харчові технології» |
|
|
|
Менеджмент закладів ресторанного господарства
|
181 «Харчові технології» ОП «Харчові технології» |
|
|
|
Гігієна та санітарія м’ясопереробних підприємств
|
181 «Харчові технології» ОП «Харчові технології» |
|
|
|
Гігієна та санітарія рибопереробних підприємств
|
181 «Харчові технології» ОП «Харчові технології» |
|
|
|
Сенсорний аналіз |
181 «Харчові технології» ОП «Харчові технології»
|
|
|
|
Кухні народів світу
|
181 «Харчові технології» ОП «Харчові технології» |
|
|
|
Загальні технології харчової промисловості |
181 «Харчові технології» ОП «Харчові технології»
| |||
Робоча програма виробничої практики
|
181 «Харчові технології» ОП «Харчові технології» |
|
|
|
Економіка підприємств галузі
| 181 «Харчовітехнології» ОП «Харчові технології» |
|
|
СТ |
Промислова екологія закладів ресторанного господарства
| 181 «Харчовітехнології» ОП «Харчові технології» |
|
|
|
|
|
|
|
|