ОС Бакалавр «Харчові технології» денна та заочна форми навчання

 

Навчальні дисципліни

Спеціальність та освітня програма, для якої читається

дисципліна

 

Силабус

 

 

 

Електронний навчальний курс

 

Робоча програма з дисципліни

 

 Університетська освіта

 


181 «Харчові технологіїОП «Харчові технології»

 

 

 

 

 

Технологія полісахаридів та їх застосування в харчовій промисловості

 

181 «Харчові технології»

ОП «Харчові технології»

 

 

 

Науково-

дослідна робота 

студентів

 

 

181 «Харчові технології»

ОП «Харчові технології»

 

 

 

 

Теоретичні основи харчових технологій

 

181 «Харчові технології»

ОП «Харчові технології»

СТ

СТ

 

 

 

 

 

 

 

Менеджмент підприємств мꞌясопереробної  галузі з основами підприємництва

 

181 «Харчові технології»

ОП «Харчові технології»

 

 

 

СТ

 

Технологічні розрахунки, облік і звітність у мꞌясопереробній   галузі

181 «Харчові технології»

ОП «Харчові технології»

 

 

 

 

Контроль якості і безпеки продукції у мꞌясопереробній   галузі

 

181 «Харчові технології»

ОП «Харчові технології»

 

   

 

 

Фізико-хімічнІ та біохімічні основи переробки мꞌяса

 

 

181 «Харчові технології»

ОП «Харчові технології»

 

 

 

 

Технологія мꞌяса та мꞌясних продуктів

 

181 «Харчові технологі»

ОП «Харчові технології»

 

 

 

  СТ

 

 

Менеджмент підприємств рибопереробної галузі з основами підприємництва

 

181 «Харчові технології»

ОП «Харчові технології»

 

 

 

 

 

Технологічні розрахунки, облік і звітність у рибопереробній галузі

 

181 «Харчові технології»

ОП «Харчові технології»

 

 

 

 

Контроль якості і безпеки продукції

рибопереробної галузі

 

181 «Харчові технології»

ОП «Харчові технології»

 

 

 

 

Фізико-хімічні та біохімічні основи переробки риби та морепродуктів

 

181 «Харчові технології»

ОП «Харчові технології»

 

 

 

Технологія риби та морепродуктів

 

181 «Харчові технології»

ОП «Харчові технології»

 

 

 

Технологія оздоровчих харчових продуктів

 

 

181 «Харчові технології»

ОП «Харчові технології»

 

 

 

 

Технологія продукції ресторанного господарства

 

 

181 «Харчові технології»

ОП «Харчові технології»

 

 

 

 

Гігієна та санітарія у закладах ресторанного господарства

 

181 «Харчові технології»

ОП «Харчові технології»

 

 

 

 

Менеджмент  закладів ресторанного господарства 

 

 

181 «Харчові технології»

ОП «Харчові технології»

 

 

 

 

 

 

 

Гігієна та санітарія м’ясопереробних підприємств

 

 

181 «Харчові технології»

ОП «Харчові технології»

 

   

    

 

 

 

Гігієна та санітарія рибопереробних підприємств

 

 

181 «Харчові технології»

ОП «Харчові технології»

 

 

 

 

Сенсорний аналіз

 

181 «Харчові технології»

ОП «Харчові технології»

 

 

 

 

 

Кухні народів світу

 

 

181 «Харчові технології»

ОП «Харчові технології»

 

 

 

 

Загальні технології харчової промисловості

 

181 «Харчові технології»

ОП «Харчові технології»

 

 

Робоча програма виробничої практики

 

 

181 «Харчові технології»

ОП «Харчові технології»

 

 

 

 

 

Економіка підприємств галузі

 

181 «Харчовітехнології»

ОП «Харчові технології»

 

 

 

СТ

Промислова екологія закладів ресторанного господарства

 

181 «Харчовітехнології»

ОП «Харчові технології»

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook