Конференція за результатами переддипломної практики

8 червня 2023 року

 Переддипломна практика – важливий етап у підготовці спеціалістів зі спеціальності «Агрономія», тому велика увага приділяється систематизації і узагальненню її результатів студентами. По закінченню переддипломної практики студенти складають звіт-щоденник і доповідають на щорічній конференції.

У 2023-му році наші студенти проходили переддипломну практику в 14-ти сільськогосподарських підприємствах області. За період практики вони взяли участь у проведенні різноманітних операцій весняно-польових робіт, набули досвіду організації роботи ґрунтообробних та посівних агрегатів, оприскувачів і дронів, спостерігали за функціонуванням систем точного землеробства. Важко перелічити всі процеси, до яких залучалися практиканти. За свідченнями студентів у кожному господарстві значна увага приділяється заходам з охорони праці.
На конференції майбутні агрономи ділилися своїм досвідом і враженнями від практики, демонстрували фото і відео найцікавіших епізодів. Присутніми були всі студенти, які проходили переддипломну практику та викладачі. Здобувачі освіти не тільки доповідали, але й активно задавали питання спікерам і цікавилися особливостями роботи різних підприємств.
   
Викладач агрономічних дисциплін                   Юрій ЯРОШ
Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook